Ryzen 5 2600 RTX 2060 sistem toplama

Şöyle bir sistem topladım sizce alınır mı?
367815

Son düzenleme:
Hocam ram i 2x8 al. 2x8 ram le 1x16 nın farkını you tubeden izle. 100 150 tl daha atıp çok daha iyi bi kasa alabilirsin. Galax iyi mi kötü mü fikrim yok ama daha az ses istiyorsan flan 100 200 tl de ekran kartına ekle. Diğer türlü alınır bu sistem.

Bence işlemci için 2 ay daha bekle çünkü Ryzen 3000 serisi çıkacak. Şahsen ben bekledim çünkü alacağın işlemci 2 ay sonra eski nesil olacak.

Kasa, PSU olmamış. PSU
Bende konu açtım sistem toplayacağım ama kimse yazmıyor. Hatta bitane daha açım dedim konu ihlaline girdim ceza yedim neyse bekledim hem o süre zarfında biraz daha bilgi edindim yine yazmıyorlar acaba farklı bir olay mı var? Benden hemen bir konu üsteki kişilere bir sürü tavsiye gelirken bana neden gelmiyor? Bilginiz varmı?

Kasa ve Psu yu uygun olduğu için seçmiştim değiştirebilirim. Ve Ryzen 3000 serisinin fiyatları ne olacak bilmiyoruz bütçe sıkıntım çıkabilir
Hocam tek 16 almamın sebebi anakartta 2 tane ram girişi var.
Ve High Power’ ın psu’nun iyi olduğunu duymuştum neden psu olmadı dediniz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı