Ryzen 5 2600 + RX 580 4GB GTA V düşük FPS

Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar.

> Ryzen 5 2600
> 8 GB DDR4 2800MHZ
> 240GB Adata SSD SU650
> AB350M-GAMİNG 3
> FPS 500W 85PLUS
> RX 580 4 GB Nitro+
Sistemim yazdığı gibidir, oynadığım oyun GTA V fakat FPS değerleri böyle. V-Sync kapalı ayarlar low ayarlarda da olsa Ultra ayarlarda da olsa 60'a gelmiyor pek. Sizce nedir durum? Eksik bir şey var mıdır? Driverler güncel, sistem günceldir.

MSAA açık gibi duruyor. Oyun içi ayarlarının resmini atar mısın?

RAM ile alakası yok olayın herşeyi RAM'e bağlamayın. 860M 8GB RAM'li laptopum da bile 50 FPS üstü oynuyordum.

8GB GTA 5 için yeterli RAM miktarı.

MSAA açık gibi duruyor. Oyun içi ayarlarının resmini atar mısın?

RAM ile alakası yok olayın herşeyi RAM'e bağlamayın. 860M 8GB RAM'li laptopum da bile 50 FPS üstü oynuyordum.

8GB GTA 5 için yeterli RAM miktarı.
Hocam konuyla alakası yok ama Monster Abra A5 V1.xxx mi kullanıyorsunuz?

Bu göstergelerden anladığım kadarıyla:

1) Ekran kartı VRAM'i 4 GB. 3.1 GB dolu görünüyor. Eğer texture quality low'da değilse onu da low yapıp dener misiniz?

2) Extended graphics bölümündeki bütün ayarları devre dışı bırakmayı deneyin.

3) Graphics bölümünde MSAA açıksa kapatın. Oyun içi çözünürlüğü 1080p yapın.

4) Arka planda Google Chrome vs açıksa hepsini kapatın.

Sorun 8 GB RAM olmamalı. Bende de 8 GB RAM var. Yanında bunun 3'te 1'i etmeyecek bir i5 işlemci var, ekran kartım da RX 480. Daha yüksek FPS alıyorum. Zaten 2015 yılının oyunu 8 GB RAM'e yetmez diyecekse şu an hiç birimizin oyun oynayamıyor olmamız lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı