Selam, günde bilmem kaç saat çalışıp akşam bir el el oyun oynayayım bari diyorum ama karşılaştığım durum bu açıyorum maçı çevirmişim yeneceğim hop ardı kesilmeyen droplar, sonra donma ve kapanış. Bazen de ekrana görüntü gelmiyor. HDMI'dandır dedim yeni aldım yok o değilmiş artık güç kaynağından mı başka bir şeyden mi size soruyorum. Varsa bilgisi olan sağ olsun.
OCCT ile sistem testi yapabilir misiniz? Teker teker İşlemci,Ekran Kartı,Ram,SSD,PSU en az 3dk lık bir test yapın ısınma durumuna kapanma durumuna bi bakın kendini belli eder.
OCCT ile sistem testi yapabilir misiniz? Teker teker işlemci, ekran kartı, RAM, SSD, PSU en az 3dakikalık bir test yapın ısınma durumuna kapanma durumuna bir bakın kendini belli eder.
Dandik olduğunu söylemişsiniz, PSU...
Bu arada OCCT testinde sıcaklıklar ne alemdeydi bir de o şekilde yapabilir misiniz?
PSU'ya suç atabiliriz ama sıcaklıktan da kapanıyor olabilir.
Sıcaklıktan da problem olabilir ama en büyük fail şu anda PSU gibi gözüküyor, testi yaparken sıcaklıkları kontrol edin.
Program yoksa HWMonitor'ü kullanabilirsiniz.
Sıcaklıktan da problem olabilir ama en büyük fail şu anda PSU gibi gözüküyor, testi yaparken sıcaklıkları kontrol edin.
Program yoksa HWMonitor'ü kullanabilirsiniz.