CrystalDiskMark yapabilir misiniz?
Sıfırdan Windows kurabilirsiniz. Anakarta KMS lisansı işleyemez.
zaten eski ssd mi çıkardım onu başka bir bilgisayara taktım , yerine yeni aldığım m2 ssd yi taktım anlıyacağınız windowsu sıfırdan kurdum ama yinede lisans hala duruyordu.Bu arada CrystalDiskMark ı neden istiyorsunuz bilmiyorum ama yinede paylaşıyım.
CrystalDiskMark yapabilir misiniz?
Sıfırdan Windows kurabilirsiniz. Anakarta KMS lisansı işleyemez.
Birde bu olayın nedenini bilmiyorum .Eski crackten dolayımı yoksa başka sebeplerden dolayımı steam'i kuramıyorum bilmiyorum.
Arkadaşlar bilgisayarım KMSpico ile etkinleştirilmiş. Tekrar format attım ama bu bela anakarta işlenmiş sanırım. Çünkü lisans sorgulama yaptığım zaman KMS belasını görmekteyim. Bu durumun çözümü var mıdır? Kmspico'dan kurtulduktan sonra tekrar format atıp elimdeki OEM keyi girmek istiyorum.
Bu konuda da anakartına işleyen başka arkadaş var. Buradaki uygulamaları yapmama rağmen lisans kalkmadı , ben re-loader ile yapmıştım ama onunda nasıl kaldırılacağıyla ilgili bir konu bulamadım
Lisansı bilgisayarımdan silmeye çalıştım silinmedi.Format atıp win 10 home kurdum cracten dolayı dijital lisans hala duruyordu cmd den lisansı sildim , lisans gitti steam kurabildim.Tekrar format atıp win 10 pro kurunca yine dijital lisans geldi cmd den lisansı silmeye çalıştım baştaki gibi silinmedi ancak steam kurmada bi problem çıkmadı.