Ryzen 5 2600 Sistem Toplama

serdargunusen

Decapat
Arkadaşlar benim 2500 TL limitim var ve ben bu paraya Ryzen 5 2600,16 DDR4 RAM 3200 MHz, ASUS Prime A320 M-K anakart, 240 GB SSD topluyorum. Bilgisaraycinin verdiği fikir doğrultusunda benim kendime ayit GTX 950 de ekran kartim var, bu sistemde PUBG gibi oyunlarda kac FPS alirim? Ve herhangi bir sıkınti cikartir mi bu bilgisaray? Artı olarak yayin yapmayi düşünüyorum bir yardim ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram'i 8x2 GB yapıp anakartı B450 yapabilirsin, ileride 3.nesil'e geçmek istediğinde anakart değişmene gerek kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
A320 yerine B450 anakart alın. RAM 8X2 olsun. SSD'yi de kalitesiz markalardan almayın. Sistemin geriye kalan bileşenlerini de belirt, kasadır PSU'dur falan. Gidip Everest, Frisby, Gamepower gibi markalardan almayın.

Ekran kartınız çok çok iyi değil, o yüzden ultra iyi bir performans beklemeyin. Bugünün RX460'ı ile aşağı yukarı yakın performans gösteren bir kart. Oyun için en önemli bileşen ekran kartı, işlemciyi I9 da alsanız ekran kartı berbat olduktan sonra yine 5 kat fazla FPS alamayacaksınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı