Daha fazla
RX 590 ile arasında performans farkı varsa eklediğim listede bununla değişim yapmak doğru hamle olur gerçekten.Bu kartı tavsiye ederim. Captcha Verification
Kardeş aynı sistemi birebir bende topladım bu yaz almayı düşünüyorum ama ekran kartı ve bi kaç parçayı 2. El alıcam daha uygun olur james donkey 480gb ssd de eklersen iyi olur.Yeni alıcağım parçalar bunlar herhangi farklı bir önerisi olan var mı? 600W PSU yeter mi?
Eki Görüntüle 379176Eki Görüntüle 379177
590 la performansı yakın sanırım ama en 1660'ı tercih ederdim, RX serisi biraz problemli gibi, forumda sürekli sorun yaşayanlar konu açıyor.RX 590 ile arasında performans farkı varsa eklediğim listede bununla değişim yapmak doğru hamle olur gerçekten.
Taksitle alıcağım!AMD Ryzen 5 2600 = 1160 TL
ASUS PRIME B450M-A = 562 TL
Corsair Vengeance LPX (1x8GB) 3000MHz = 310 TL
Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition = 1651 TL
Toplam 3683 TL yapıyor.
Halihazırda 600w psu var bu yüzden psu olmayan kasa alıcağım ama attığınız modeli de düşünüyorum.Captcha Verification Alman markası, kalitelidir.
CORSAIR CARBİDE SERİSİ CHAMP/SPEC-04 KIRMIZI/SİYAH TEMPERLİ CAM MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar Bu da Corsair.
PSU'lu düşürseniz:
1- CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-04 80PLUS 600W SARI/SİYAH MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
2- Xigmatek EN40124 Glare Led Fanlı Cam Kasa - Vatan Bilgisayar
Vatan PC'de KDV indirimi yakalarsanız 100-150 TL daha ucuza bile geliyor bazen.
Orasıda taksitli satıyorTaksitli olarak alıcağım o yüzden hepsiburada en iyisi diye.
SSD`im var bu yüzden almıyacağım.Kardeş aynı sistemi birebir bende topladım bu yaz almayı düşünüyorum ama ekran kartı ve bi kaç parçayı 2. El alıcam daha uygun olur james donkey 480gb ssd de eklersen iyi olur.
Hepsiburada'da taksit seçenekleri daha iyi ve diğer sitelerin vade farkından ucuza denk geliyor.Orasıda taksitli satıyor
Evet performans testlerinde daha yüksek sonuç alıyor aklımda tutucağım birkaç haftaya almayı düşünüyorum o zamana kadar aralarındaki fiyat farkı çok açılmaz ise gtx1660 tercih edebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.