Ryzen 5 2600 sistemde ekran kartı kullanımı düşüyor

hasan yokuş

Hectopat
Son düzenleme:
Sistemi 1 ay önce Vatan'dan almıştım yeni fark ettim GPU kullanımı sabit değil

Bütün oyunlarda aynı.
(Denediğim oyunlar: CS:GO, Just Cause 3, Arma 3, PUBG)
Arma 3 kendisi bozuk zaten ona çare bende bulamamıştım, 8GB bellek tek kanal ve yetersiz olabiliyor bellek yükseltmeyi deneyebilirsiniz.

Arma 3 kendisi bozuk zaten ona çare bende bulamamıştım, 8GB bellek tek kanal ve yetersiz olabiliyor bellek yükseltmeyi deneyebilirsin
teşekkür ederim ama birazdan video atacağım onu izleyip cevap verirseniz daha iyi bi karar vermiş oluruz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoda sorunu göstermeye çalıştım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoda sorunu göstermeye çalıştım

Ekran kartınız AMD mi? FPS düşüşü yaşamıyorsunuz, program yanlış verileri yanlış okuyor olabilir farklı bir program ile izleyin.

Açtığınız başlıktan da mesajınızdan da bir şey anlaşılmıyor. "GPU kullanımı sabit değil, ekran kartı kullanımı düşüyor" ne demek?
[/QUO

kusura bakmayın forum sitelerinde yeniyim başlığı nasıl yapıyım
Ekran kartınız AMD mi? FPS düşüşü yaşamıyorsunuz, program yanlış verileri yanlış okuyor olabilir farklı bir program ile izleyin.

ekran kartım amd . hangi programda denememi tavsiye edersiniz

kusura bakmayın forum sitelerinde yeniyim başlığı nasıl yapıyım

ekran kartım amd . hangi programda denememi tavsiye edersiniz
Bu program ile bakabilirsiniz fakat MSI Afterburner gibi değerleri ekranın köşesine koymaz alta çekip bakmanız gerekiyor.

Bu program ile bakabilirsiniz fakat MSI Afterburner gibi değerleri ekranın köşesine koymaz alta çekip bakmanız gerekiyor.

programda yüzde kaç gpu kullanıdığı göremedim sadece ısı değerlerini bulabildim gpu kullanımına nasıl bakıcağımı söylermisiniz ?

En alt da yazması gerekiyor, ekran görüntüsü atar mısınız?

1574154560048.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı