Ryzen 5 2600 sisteme 800TL RAM önerisi

Bütçe
800

Fiyatına göre en iyi diye biliyorum. Çip olarak @BerkayZ87 neydi bunun çipleri?

Vengeance= garbage diyebilirim hala aynı ise çipleri.
CJR/C-Die/AFR kısacası şansa kalmış.
@Mansion Bu arada Viper Elite II Dual 3600-20'lik kitten Hynix DJR çıkaran gördüm :eek:

O zaman Viper Elite II daha mı mantıklı diyebiliriz?
2 kişide DJR çıktığını gördüm ama %100 çıkar mı bilemem. Ama şöyle bir şey var, Ryzen 5 2600 mimarisinden ötürü 3600 MHz'yi bile zar zor görebilen bir mimari 1:1'de. Bu sebepten RAM overclock için çok iyi bir RAM almasına gerek yok. RGB istiyorsa XLR8 alsın geçsin.

Vallahi 2 kişide DJR çıktığını gördüm ama %100 çıkar mı bilemem. Ama şöyle bir şey var, Ryzen 5 2600 mimarisinden ötürü 3600 MHz'yi bile zar zor görebilen bir mimari 1:1'de. Bu sebepten RAM overclock için çok iyi bir RAM almasına gerek yok. RGB istiyorsa XLR8 alsın geçsin.

Bence de.

Teşekkürler XLR8 alıyorum bendeki 8 GB RAM'e ek olarak. 8-8-8 24 GB olarak çalışır mı?

Mantıklı bir tercih. Çalışır ama Dual olmaz. Ve MHz CL oranı en uyumlu seçmeye çalışın. Umarım uyumlu çıkar.

2 kişide djr çıktığını gördüm ama %100 çıkar mı bilemem. Ama şöyle bir şey var, Ryzen 5 2600 mimarisinden ötürü 3600 MHz'yi bile zar zor görebilen bir mimari 1:1'de. Bu sebepten RAM overclock için çok iyi bir RAM almasına gerek yok. RGB istiyorsa XLR8 alsın geçsin.

Yazdıklarınızdan fazla bir şey anlayamıyorum. Daha fazla performans için ne yapmam lazım?

Yazdıklarınızdan fazla bir şey anlayamıyorum. Daha fazla performans için ne yapmam lazım?

Sizin bu durumda fazla yapabileceğiniz bir şey yok. Sadece RAM'leri alıp XMP/DOCP açmak olacak. Veya @BerkayZ87'ın özel ayarları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı