Peki bu ürünün b450 Aorus m modelini alsam çok daha az performans mı alırım? Yoksa direkt olarak pro modelini alacağım.36 TL aşarak bundan alabilirsiniz:
Gigabyte B450 AORUS PRO Soket AM4 AMD B450 ATX B450 AORUS PRO Anakart - Nanokatalog
Teşekkürler hemen bakacağım. Bu arada siz de mi bu siteden sipariş verdiniz ?MSI B450 Tomahawk AM4 Ryzen DDR4 Hdmi Anakart, Anakart MSI
Ryzen 5 2600 için bu anakartı sipariş ettim. Ürünün incelemesini izleyip kontrol edebilirsin. Ama unutmaman gereken bir şey var, anakarta karar verirken anakartın sayfasında support bölümünden uyumlu ram kodları listesine ulaş ve sahip olduğun ram'in kodunu orada arat. Aksi takdirde RAM'i hız aşırtma yapamazsın, tam verimde kullanamazsın.
Evet bu siteden havale yolu ile sipariş verdim. Daha önce z200 logitech hoporler almıştım. Fiyatlar uygun olduğu için sistemimi de bu siteden topladım. Şuanda kargom yolda.Teşekkürler hemen bakacağım. Bu arada siz de mi bu siteden sipariş verdiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.