Ryzen 5 2600 sisteme anakart önerisi

• Konuyu başlatan Tagzel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.326
Peki bu ürünün b450 Aorus m modelini alsam çok daha az performans mı alırım? Yoksa direkt olarak pro modelini alacağım.
Anakart performansa etki etmez anakart için RAM slotu fazlalığı,BIOS kalitesi ve Güncel teknolojiler içermesi (M2 slotları tarzı) gibi özelliklere bakın ben MSI B450 Gaming Plus kullanıyorum gayet memnunum onun dışında @FearlyGhost un önerdiği anakart'ta güzel

en uygun bunu bulabildim bence x470 almaya bakın MSI AMD X470 GAMING PLUS X470 DDR4 2666 GLAN AM4 M.2 SATA USB3.1 Orjinal Faturalı Garantili Ürün | En Ucuzu Akakçe

b450 de hemen hepsi birbirine yakın ürünler zaten ram slotu mümkünse 2. bir m2 slot içermesi hatta dahili wifi özelliğinin olması gibi şeylere bakın.

MSI B450 OC performansı çok beğeniliyor.
Gigabyte B450 pro var dolu bir kart ama OC açısından beğenilmiyor.
Asus Rog Strix b450 daha iyi bir OC sunuyor fakat gereksiz pahalı.
Asrock kartlar da Gigabyte a göre daha başarılı gibi ama ülkemizde pek pazarı yok

B450 ile x470 arasında ne gibi farklar var? Bilgilendirirseniz sevinirim. Değer mi ki aradaki fiyat farkına? Ben Asus B450 Tuf Plus düşünüyordum da, 700 TL civarı fiyatı var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı