Ryzen 5 2600 sisteme ekran kartı önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
5000
Daha fazla  
ASUS RX 580 8 GB ekran kartım var. Ufak bir upgrade düşünüyorum. Çok da anlamıyorum bu işlerden. Alacağım ekran kartı ikinci el olacak kendiminkini satıp üstüne ufak bir eklemeyle değiştirmek istiyorum. Bütçe ortalama 5 bin civarı olacak. Var mıdır önerisi olan? Rust oynamak istiyorum ortalama 50 FPS veriyor 60 65 70 civarı vermesini sağlayabilecek bir ekran kartı var mı o bütcelere? Bilen yardımcı olsa çok mutlu olurum :)

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600.
RAM: 16.
Anakart: ASUS Prime B450M K

Son düzenleyen: Moderatör:
Takabileceğiniz ve darboğaz yapmayacak en iyi ekran kartı RX 5600XT.

ASUS RX 580 8 GB ekran kartım var. Ufak bir upgrade düşünüyorum. Çok da anlamıyorum bu işlerden. Alacağım ekran kartı ikinci el olacak kendiminkini satıp üstüne ufak bir eklemeyle değiştirmek istiyorum. Bütçe ortalama 5 bin civarı olacak. Var mıdır önerisi olan? Rust oynamak istiyorum ortalama 50 FPS veriyor 60 65 70 civarı vermesini sağlayabilecek bir ekran kartı var mı o bütcelere? Bilen yardımcı olsa çok mutlu olurum :)

Önce işlemci değişip sonra ekran kartı almanızı öneririm yoksa çok bir upgrade yapılamıyor maalesef R5 5600 öneririm.

Hocam değmez. Yükseltecekseniz direk sisteminizi satıp yeniden dizin Rust için bir 16 GB RAM yükseltmesi yapabilirsiniz eğer tek 16nız varsa

Hocam değmez. Yükseltecekseniz direk sisteminizi satıp yeniden dizin Rust için bir 16 GB RAM yükseltmesi yapabilirsiniz eğer tek 16nız varsa

Komple satmaya gerek yok işlemci ve ekran kartını satıp R5 5600+RX6600 bakabilir arkadaş. Veya türevlerini.

Arkadaşın bütçesi kısıtlı ayrıca. En kötü 6600'ler 6K civarı zaten

Sene sonu direk sistem dizeceğim zatende sene sonuna kadar idare edecek bir şey olsun diye bakınıyorum

Sene sonuna kadar idare eder zaten sizi. Dediğim gibi RAM takviyesi yapabilirsiniz. Benzer bir sistemle bende Rust oynuyorum 24 GB RAM'imin 24'ünü de kullanıyor

İkisini alsa 10klık olacak zaten elindeki sistemi 8civarı satıp üstüne 2-3K bir şey eklerse sıfır 4060 sistem çeker. Anlatmaya çalıştığım şey o

Elindeki sistemi kaça satacağını düşünüyorsunuz? İşlemciye 3000 civarı ekran kartına da 5000 civarı verirse 8000e kapanıyor. Anakartı ve RAM'i kötü değil. Sistemini satmak istese en fazla 8bin eder üstüne minimum 12000TL eklemesi gerekiyor. Bütçe dahilinde öneri yaptım ben.

Sene sonu direk sistem dizeceğim zatende sene sonuna kadar idare edecek bir şey olsun diye bakınıyorum.

Sene sonuna kadar idare edin bence madem dizeceksiniz AM5 alırsınız hocam boşuna para vermeyin. Şimdi alacağınız ekran kartı öyle aman aman fark etmez. Bende R5 2600 ile RX 5600XT kullanıyorum.

Elindeki sistemi kaça satacağını düşünüyorsunuz? İşlemciye 3000 civarı ekran kartına da 5000 civarı verirse 8000e kapanıyor. Anakartı ve RAM'i kötü değil. Sistemini satmak istese en fazla 8bin eder üstüne minimum 12000TL eklemesi gerekiyor. Bütçe dahilinde öneri yaptım ben.

Sene sonuna kadar idare edin bence madem dizeceksiniz AM5 alırsınız hocam boşuna para vermeyin. Şimdi alacağınız ekran kartı öyle aman aman fark etmez. Bende R5 2600 ile RX 5600XT kullanıyorum.

En ucuz RX 6600 6K şu anda hadi 5K olsun. 8-9k ona vereceğine o parayı sistemi satıp eklesin üstüne 2-3 daha koyup RTX 4060'lı bir sistem çeker

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı