Ryzen 5 2600 Sisteme Kasa ve PSU Önerisi

Nestie

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Sistem şu şekilde olacak;

CPU: Ryzen 5 2600
ANAKART: Gigabyte/MSI B450
RAM: 2x8GB RAM 3000MHz CL16
GPU: RX 590

Benim sizden istediğim şey bana kasa ve güç kaynağı önermenizdir. Bütçem şu şekilde;

Kasa için maksimum 300 TL, PSU için maksimum 350 TL veya ikisi tümleşik bir şekilde maksimum 600-650 TL.

Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

Bütçene en uygun model budur.
Ben de aynı kasayı tavsiye ediyorum ve 2 aydır da kullanıyorum. Benimkinin neredeyse aynısı bir sistem toplamışsınız sadece marka/model farklı olacak galiba bazı parçalarınızda.

Bu kasanın tümleşik güç kaynağında 80+ ibaresi mevcut sanırım ama bronze sertifikası yok. Bu bir problem oluşturur mu?
Oluşturmaz ama olursa daha iyi olur. Bu bütçede tümleşik almak daha mantıklı. Ayrı alınca pahalıya geliyor. Minimum bronze sertifikalı bir PSU 380 TL. 270 TL'ye alacağınız kasanın hava akışı pek tatmin etmeyebilir.

Bu kasanın tümleşik güç kaynağında 80+ ibaresi mevcut sanırım ama bronze sertifikası yok. Bu bir problem oluşturur mu?
O sertifikası yani verimliliğin seviyesini gösterir. Sorunun cevabı ise hayır bir sorun oluşturmaz, her yerde inceleme mevcut izleyip daha çok bilgi edinebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı