A. Berat ERDEM
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Makine mühendisi
O.C yapmıyorum sadece gameboots acıyorum bios üzerinden ortalama sıcaklık 78 80 arası oluyor.Sisteminiz gayet güzel. Neden yükseltmek istediğinizi belirtir misiniz?
O.C yapılmayacaksa stok soğutucu gayet yeterli.
Ramler ile ilgili düşünceniz nedir ?
Dikkate alacağım teşekkür ederim.Windows 10 Gereksiz Servis ve Hizmetlerden Kurtulun
Windows 8 ve 10 ile beraber geri bildirim, sistem hata döküm takibi, uygulama edinin benzeri bir sürü servis ve uygulama çalışmaktadır. Birçok kişi gündelik ve bilgisayarı oyun için yeni bir şey yapmadan kullandığından bu servisler sisteme etki ediyor ve performanslarını düşürebiliyor. Bu yüzden...www.technopat.net
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Merhabalar, Çoğu Technopat üyelerimizin de sıkıntı çektiği sistem yavaşlığı ve aralıklı donmalarla maruz kalanlar ve maruz kalmamak isteyenler için temel düzeyde bir yönerge hazırladım. Bu yönergedeki adımlar sonucunda bilgisiyarınızdaki gereksiz süprüntü dosyalar ve adware tarzındaki...www.technopat.net
Rehber: Windows 10 "Ultimate Performance" Güç Modunu Etkinleştirme
Vietnamlı bir arkadaş Windows 10'un 1803 sürümünde böyle bir güç planı eklendiğini ve gizlendiğini söylemiş. Doğruluğunu denemek istedim ve gerçekten güç planlarına böyle bir plan eklemek mümkün. Hangi Windows sürümlerini desteklediği hakkında bir fikrim yok ama 1803 ve sonrasında çıkacak tüm...www.technopat.net
Rehber: SSD için yapılacak tüm ayarlar
Bu konuda SSD aygıtımızdan tam verim almak için ve bellek hücrelerinin daha az hasar görmesi için yapılması gereken ayarlara değineceğim. ● En iyi SSD deneyimini sunan Windows işletim sistemi Windows 10'dur. Mümkünse en son sürümde güncel kalın. ● BIOS'tan SATA modunu "AHCI" olarak seçin...www.technopat.net
bunları deneyebilirsiniz.