Adamlar 1080ti diye açıklama yapınca büyütmemek elde değil fakat süpriz olabilir.@'Nhympex Çok büyütüyorsunuz bu oyunu. Mantık çerçevesinden çıkmamak lazım. Yine de sizin fikriniz, ne diyelim.![]()
Çoğu site bize bunu sistem gereksinimi olarak tanıttığı için böyle bir algı oluştu.Yav 1080 Ti diye açıklama falan olmadı saçmalamayın.
Adamlar oyunu "1080 Ti'lı bir sistemle tanıttık", "Tanıtım için kullanılan PC'de 1080 Ti vardı" dedi sadece. Ne yani milyonlarca kişiye oyunu ilk defa gösterirken 1050 Ti'la mı oynayacaklar oyunu?
Okumakta zorlandım. Okuyamadıysak oyunu görmeniz zor [emoji3] Hocam kaç Cigolayt hafıza lazım?Oyun 3950X Crossfire ve 3080 Ti Plus Pro Advanced OC Super VCore SLI ile 1600x900p 45 FPS oynatıyor.
Kaynak: Oyunun tanıtımını yaparken GTX 750 Ti kullanma taraftarı üstün zekalılar derneği ajansı.
"4 GB L3 Ön bellek ve 986 GB Bellek(RAM) gerekiyor. Oyun üstün sıkıştırma teknolojisi kullanıyor bu sayede 32K çözünürlüğü sıkıştırıp sunabiliyor, son çıkan haberlere göre RAID 0 ile Aorus 2 TB Gen4 SSD'ler anca yükleyebiliyor Night City'i." yazmak isterdim ancak gereksiz mesajdan ban yemek istemiyorum.Okumakta zorlandım. Okuyamadıysak oyunu görmeniz zor [emoji3] Hocam kaç Cigolayt hafıza lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.