Ryzen 5 2600 ve 1660 Ti Cyberpunk 2077 High ayarlarda oynatır mı?

Yabancı sitelerde RX580 yüksek ayarlarda 40 FPS gösteriyor umarım öyle olur. Ortada oynarız en kötü :)
@'Nhympex Çok büyütüyorsunuz bu oyunu. Mantık çerçevesinden çıkmamak lazım. Yine de sizin fikriniz, ne diyelim. :)
Adamlar 1080ti diye açıklama yapınca büyütmemek elde değil fakat süpriz olabilir.

Yav 1080 Ti diye açıklama falan olmadı saçmalamayın.

Adamlar oyunu "1080 Ti'lı bir sistemle tanıttık", "Tanıtım için kullanılan PC'de 1080 Ti vardı" dedi sadece. Ne yani milyonlarca kişiye oyunu ilk defa gösterirken 1050 Ti'la mı oynayacaklar oyunu?

Yav 1080 Ti diye açıklama falan olmadı saçmalamayın.

Adamlar oyunu "1080 Ti'lı bir sistemle tanıttık", "Tanıtım için kullanılan PC'de 1080 Ti vardı" dedi sadece. Ne yani milyonlarca kişiye oyunu ilk defa gösterirken 1050 Ti'la mı oynayacaklar oyunu?
Çoğu site bize bunu sistem gereksinimi olarak tanıttığı için böyle bir algı oluştu.

GTA V de çıkmadan önce çok efsaneler dönmüştü yok üst düzey sistem gerekli falan diye... Sonra ne mi oldu Pentium G620 ve GT 730 ile 30-40 fps akıcı oynadım.

Oyun 3950X Crossfire ve 3080 Ti Plus Pro Advanced OC Super VCore SLI ile 1600x900p 45 FPS oynatıyor.

Kaynak: Oyunun tanıtımını yaparken GTX 750 Ti kullanma taraftarı üstün zekalılar derneği ajansı.
Okumakta zorlandım. Okuyamadıysak oyunu görmeniz zor [emoji3] Hocam kaç Cigolayt hafıza lazım?

Okumakta zorlandım. Okuyamadıysak oyunu görmeniz zor [emoji3] Hocam kaç Cigolayt hafıza lazım?
"4 GB L3 Ön bellek ve 986 GB Bellek(RAM) gerekiyor. Oyun üstün sıkıştırma teknolojisi kullanıyor bu sayede 32K çözünürlüğü sıkıştırıp sunabiliyor, son çıkan haberlere göre RAID 0 ile Aorus 2 TB Gen4 SSD'ler anca yükleyebiliyor Night City'i." yazmak isterdim ancak gereksiz mesajdan ban yemek istemiyorum.

Sistem gereksinimleri açıklanmadan sadece tahmin olarak medium-high karışık oynatabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı