Ryzen 5 2600 Ve 2600X Karşılaştırması

Aman sakın r5 2600x gibi bir soba almayın bosta 65 oyunda 89 derece ama sıkıntı çıkarmıyor alinacaksa minimum sıvı soğutma gerek
Yanlış bilgi vermeyin ben stok fan ile 4.1GHz de o.c. halde kullanıyorum boşta 40-45 arası yükte 58-66 arası değişken değerlerde. Yükte ortalama 62 derece de çalışıyor işlemci. Her türlü ispatı yaparım.

Yanlış bilgi vermeyin ben stok fan ile 4.1GHz de o.c. halde kullanıyorum boşta 40-45 arası yükte 58-66 arası değişken değerlerde. Yükte ortalama 62 derece de çalışıyor işlemci. Her türlü ispatı yaparım.
Acaba nasil bu değerleri elde ettiniz yaz da yaklaşıyor soğutma sistemi almadan yazi atlamak istiyorum cevap verirseniz sevinirim

Acaba nasil bu değerleri elde ettiniz yaz da yaklaşıyor soğutma sistemi almadan yazi atlamak istiyorum cevap verirseniz sevinirim
Kasamın havalandırması iyi anakartım Asus marka ve otomatik voltaj veriyor oda ısıda önemli bir etken. Başka ekstra bir durum yok dediğim gibi stock fan ile kullanıyorum.
bunu nasıl başardınız? hemde stok fan la?
Ekstra bir çabam olmadı yukarıda yazdığım gibi herşey. Resimle destekleyeceğim bir kaç güne.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı