Ryzenmagduru
Decapat
Aman sakın r5 2600x gibi bir soba almayın bosta 65 oyunda 89 derece ama sıkıntı çıkarmıyor alinacaksa minimum sıvı soğutma gerek
Benim 2600 oyunda 61 dereceyi geçmezdi stok soğutmayla. Şimdi sıvı soğutma var oyunda 35 i geçmiyor . Ya sen yanlış yaptın yada aldığın ürün hatalı.Aman sakın r5 2600x gibi bir soba almayın bosta 65 oyunda 89 derece ama sıkıntı çıkarmıyor alinacaksa minimum sıvı soğutma gerek
Yanlış bilgi vermeyin ben stok fan ile 4.1GHz de o.c. halde kullanıyorum boşta 40-45 arası yükte 58-66 arası değişken değerlerde. Yükte ortalama 62 derece de çalışıyor işlemci. Her türlü ispatı yaparım.Aman sakın r5 2600x gibi bir soba almayın bosta 65 oyunda 89 derece ama sıkıntı çıkarmıyor alinacaksa minimum sıvı soğutma gerek
Yanlış bilgi vermeyin ben stok fan ile 4.1GHz de o.c. halde kullanıyorum boşta 40-45 arası yükte 58-66 arası değişken değerlerde. Yükte ortalama 62 derece de çalışıyor işlemci. Her türlü ispatı yaparım.
Acaba nasil bu değerleri elde ettiniz yaz da yaklaşıyor soğutma sistemi almadan yazi atlamak istiyorum cevap verirseniz sevinirimYanlış bilgi vermeyin ben stok fan ile 4.1GHz de o.c. halde kullanıyorum boşta 40-45 arası yükte 58-66 arası değişken değerlerde. Yükte ortalama 62 derece de çalışıyor işlemci. Her türlü ispatı yaparım.
Kasamın havalandırması iyi anakartım Asus marka ve otomatik voltaj veriyor oda ısıda önemli bir etken. Başka ekstra bir durum yok dediğim gibi stock fan ile kullanıyorum.Acaba nasil bu değerleri elde ettiniz yaz da yaklaşıyor soğutma sistemi almadan yazi atlamak istiyorum cevap verirseniz sevinirim
Ekstra bir çabam olmadı yukarıda yazdığım gibi herşey. Resimle destekleyeceğim bir kaç güne.bunu nasıl başardınız? hemde stok fan la?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.