Ryzen 5 2600 ve GTX 1660S sistem nasıldır?

irreproachable

Hectopat
Daha fazla  

Öncelikle 3100 tercih etmiyorum çekirdek sayısı bakımından çünkü yayın açmayı düşünüyorum.
Uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
Fiyatlari değil parçaları yorumlarsanız sevinirim.
Farklı sitelerden ucuza geleceğinin farkındayım ama sinerjiden alacağım kesin olarak.
Genelde FPS, hikaye oyunları oynamaktayım. (1080P medium ayarlar)

1000 TL'ye kadar monitör onerirseniz sevinirim. ( 75 Hz yeterlidir ileride 144 Hz alırım.)

Öncelikle 3100 tercih etmiyorum çekirdek sayısı bakımından çünkü yayın açmayı düşünüyorum.
Uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
Fiyatlari değil parçaları yorumlarsanız sevinirim.
Farklı sitelerden ucuza geleceğinin farkındayım ama sinerjiden alacağım kesin olarak.
Genelde FPS, hikaye oyunları oynamaktayım. (1080P medium ayarlar)

1000 TL'ye kadar monitör onerirseniz sevinirim. ( 75 Hz yeterlidir ileride 144 Hz alırım.)
Ryzen 5 2600x kullanıyorum uzun zamandır Ryzen yeni nesiller f/p olarak iyiler ancak oyun için şimdi deseler ne alirdin kesinlikle intel.Eski cpu um i7 4770k idi ve inan ryzen 5 2600x den daha iyi performans veriyor.Ryzen nedense çok zıplıyor hız konusunda kafasına göre bir yükseliyor bir düşüyor buda performsnsi etkiliyor haliyle benim tecrübem bu

Ryzen 5 2600X kullanıyorum uzun zamandır Ryzen yeni nesiller F/P olarak iyiler ancak oyun için şimdi deseler ne alirdin kesinlikle Intel. Eski CPU'um i7 4770K idi ve inan Ryzen 5 2600X'den daha iyi performans veriyor. Ryzen nedense çok zıplıyor hız konusunda kafasına göre bir yükseliyor bir düşüyor bu da performsnsi etkiliyor haliyle benim tecrübem bu.

Peki AMD ya da Intel olarak aynı fiyat bandında olarak ne alayım.
eğer ki AMD düşünürseniz aynı fiyata RX 5600XT önerebilirim. Onun dışında MSI 1660S için 2700~TL vermek çok mantıklı değil çünkü 200-300 TL daha koyup RTX 2060 veya dediğim gibi aynı fiyata RX 5600XT alınabiliyor.​

RTX 2060 evet ama şahsen 1650 bile bana yetecektir teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı