Ryzen 5 2600 ve RTX 2060 Sistem Toplama

Evet sistem gayet oturaklı olmuş alım gitsin.
Onu bekle bunu bekle hiç gerek yok boş boş bekleyene kadar otur evinde oyun keyfi yap paşalar gibi :)

Yalnız teknoloji işinde bekleme bitmez haberiniz olsun. Yeni Ryzen'ları beklersiniz, sonra biri çıkar bekle İntel'de şu özellikleri olan yeni işlemcilerini çıkaracak şu kadar zaman sonra der. Bu sefer onu beklemeye başlarsınız, daha sonra ekran kartı için beklemek zorunda kalırsınız vs vs. Seçimden sonra ekonominin ne olacağı belirsiz yerinizde olsam doları 5 küsurlerde yakalamışken(bu bile yüksek aslında ama) alırdım sistemi. Gecen sene bu zamanlar bekleyeyim de şu çıksın bu çıksın veya dolar insin alayım diyenler ekonomik kriz yüzünden çok daha düşük sistemler almak zorunda kaldılar.
Dostum şimdi sen 1 yıl önce çıkmış tost makinesini alacaktın diyelim. Sonra ki gün bir bakıyorsun ki yeni tost makinesi artık fırın görevi de görecek yeni versiyonu çıkacak. 1 ay bekleyip 2 işlevli daha kârlı olan bir tost makinesi mi almak daha mantıklı yoksa olmayan bir makine mi?

Peki dolar tekrar yükselir, şu an ki sistemi bile alamaz duruma gelinirse ne olacak? Geçen sene aynen böyle olmadı mı? Üstelik yeni gelenler şimdikilerden kat kat fazla performans vermeyecek zaten. Beklemeye değmez. Şu an ki hali bile ileriye dönük zaten.
Hayır daha fazla performans verecek. Tek çekirdek performansları iyileştirilecek ve çekirdek sayıları arttırılacak. Çok meraklıysanız açın yeni konu tartışalım. Burada neyi kanıtlama çabasındasınız anlamadım?

Hayır daha fazla performans verecek. Tek çekirdek performansları iyileştirilecek ve çekirdek sayıları arttırılacak. Çok meraklıysanız açın yeni konu tartışalım. Burada neyi kanıtlama çabasındasınız anlamadım?
Neyi tartışacağım sizinle? Konu sahibinin avukatı mısınız? Veya AMD'nin? Fikirlerimi belirtiyorum. Şu an ki Ryzen serisi İntel'den çok mu geride? Teknolojide yenileme ve rekabet bitmeyeceği gibi yenilikleri beklemekte bitmez. Siz benim soruma cevap verin, yeni işlemcileri beklerken dolar tekrar 7'yi görürse, daha iyisini umarken şu ankine bile para yetmezse mesuliyet kabul eder misiniz? Eğer ediyorsanız helal olsun, yok etmiyorsanız şu sürekli "bekle o çıkacak, bekle bu geliyor" vs. tarzı mesajlardan vazgeçin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı