Ryzen 5 2600 ve RTX 2060 Sistem Toplama

Peki yukardaki sistemde değişiklik yapmalımıyım aldıktan sonra pişman olmayayım.

Dostum 1 - 2 ay dişini sık bekle yeni işlemci alman sisteminin güncelliğini ve performansını arttıracak. Nisan ortalarında dolar tavan yapacaktır gidişat bunu gösteriyor şuan düşüyor gibi ancak nisan sonunda yükselişe geçicek , arkadaşın dediği gibi paranı dolara çevirip saklarsan bu işten zarar etmezsin karlı çıkarsın. Yeni çıkacak oyunlarda 2600 ile rtx 2060 1080p de bazı oyunlarda ufakta olsa darboğaz yapacaktır, tavsiyem beklemen.

Dostum 1 - 2 ay dişini sık bekle yeni işlemci alman sisteminin güncelliğini ve performansını arttıracak. Nisan ortalarında dolar tavan yapacaktır gidişat bunu gösteriyor şuan düşüyor gibi ancak nisan sonunda yükselişe geçicek , arkadaşın dediği gibi paranı dolara çevirip saklarsan bu işten zarar etmezsin karlı çıkarsın. Yeni çıkacak oyunlarda 2600 ile rtx 2060 1080p de bazı oyunlarda ufakta olsa darboğaz yapacaktır, tavsiyem beklemen.
Tavsiyelerinize uyup bekleyeceğim, yardımlarınız için herkese teşekkürler.

Peki dolar tekrar yükselir, şu an ki sistemi bile alamaz duruma gelinirse ne olacak? Geçen sene aynen böyle olmadı mı? Üstelik yeni gelenler şimdikilerden kat kat fazla performans vermeyecek zaten. Beklemeye değmez. Şu an ki hali bile ileriye dönük zaten.
Çözüm basit beklemek isteyen için parasını dolara cevirsin ve beklesin taksit ile almayacaksa :) sistemde gayet güzel bütçem rtx 2070 e müsade etmezse bu sistemi bende toplayacam :)

Baylar konuya göz atıyordum ama bir soru sorabilir miyim ? R5 2600X İşlemci RTX2060 Ekran Kartı Asus ROG Strix B450-F Gaming Anakart'lı sisteme bu arkadaşın kasasını alsam uyar mı acaba ? 600W yeterli olur mu ? Hava akışı iyi midir ?

Baylar konuya göz atıyordum ama bir soru sorabilir miyim ? R5 2600X İşlemci RTX2060 Ekran Kartı Asus ROG Strix B450-F Gaming Anakart'lı sisteme bu arkadaşın kasasını alsam uyar mı acaba ? 600W yeterli olur mu ? Hava akışı iyi midir ?

600W yeterli. Kasa da iyi bir sıkıntı çıkmaz.

Sistem 10 Numara Olmus.Tebrik ederim Fiyat Performans.Bende Sunu topladım Biraz Fanteziye Kactık ama senin topladığın gibi toplasam 6000-6500 arası olurmus aslında herkes için hayırlısı olsun kardeşim.

PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant

CPU | AMD - Ryzen 5 2600X 3.6 GHz 6-Core Processor |-
Motherboard | MSI - X470 GAMING PLUS ATX AM4 Motherboard |-
Memory | Patriot - Viper 4 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3200 Memory |-
Storage | Samsung - 970 Evo 500 GB M.2-2280 Solid State Drive |-
Video Card | Asus - GeForce RTX 2060 6 GB STRIX GAMING OC Video Card |-
Case | NZXT - S340 Elite (White) ATX Mid Tower Case |-
Power Supply | SHARKOON - SilentStorm Icewind Black 750 W 80+ Bronze Certified Semi-Modular ATX Power Supply |-

Ekran kartı icin minumum 500watt istiyor asus muhtemelen gigabyte aynısını istiyor 600waat yetecektir.
7400 TL
Senin sectiğin gigabyte ekran kartıda referans model değil yanlıs hatırlamıyorsam 1830 mhz OC model.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı