Ryzen 5 2600 ve RTX 2060 Sistem Toplama

Evet sistem gayet oturaklı olmuş alım gitsin.
Onu bekle bunu bekle hiç gerek yok boş boş bekleyene kadar otur evinde oyun keyfi yap paşalar gibi

@Silinen üye
1 Yıl bekle diyen yok zaten. 2-3 Aya yeni işlemci ve ekran kartları çıkacak. İleriye dönük sistem isteniyorsa beklenmeli.

Peki dolar tekrar yükselir, şu an ki sistemi bile alamaz duruma gelinirse ne olacak? Geçen sene aynen böyle olmadı mı? Üstelik yeni gelenler şimdikilerden kat kat fazla performans vermeyecek zaten. Beklemeye değmez. Şu an ki hali bile ileriye dönük zaten.

Dostum şimdi sen 1 yıl önce çıkmış tost makinesini alacaktın diyelim. Sonra ki gün bir bakıyorsun ki yeni tost makinesi artık fırın görevi de görecek yeni versiyonu çıkacak. 1 ay bekleyip 2 işlevli daha kârlı olan bir tost makinesi mi almak daha mantıklı yoksa olmayan bir makine mi?

Hayır daha fazla performans verecek. Tek çekirdek performansları iyileştirilecek ve çekirdek sayıları arttırılacak. Çok meraklıysanız açın yeni konu tartışalım. Burada neyi kanıtlama çabasındasınız anlamadım?

Oc model bir 2060 almanı öneririm.

Sistem çok iyi al keyfine bak, hatta daha görsel bir şey olsun derseniz başka bir model ekran kartı alabilirsiniz. Bence beklemenin bir mantığı yok.

Neyi tartışacağım sizinle? Konu sahibinin avukatı mısınız? Veya AMD'nin? Fikirlerimi belirtiyorum. Şu an ki Ryzen serisi İntel'den çok mu geride? Teknolojide yenileme ve rekabet bitmeyeceği gibi yenilikleri beklemekte bitmez. Siz benim soruma cevap verin, yeni işlemcileri beklerken dolar tekrar 7'yi görürse, daha iyisini umarken şu ankine bile para yetmezse mesuliyet kabul eder misiniz? Eğer ediyorsanız helal olsun, yok etmiyorsanız şu sürekli "bekle o çıkacak, bekle bu geliyor" vs. tarzı mesajlardan vazgeçin.

@@Thermes
Ben size cevap vereceğim siz bana tekrar farklı cevap vereceksiniz. Olayı boş yere konudan saptırıp tartışmaya çekiyorsunuz. Açın yeni konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…