Ryzen 5 2600 ve RX 5500 XT Twitch yayınları için yeterli mi?

Arda Canca

Decapat
Öncelikle selamlar forum. Bu hafta aşağıdaki sistemi alacağım ve Valorant, CS:GO, League of Legends gibi oyunlarda 720P yayın yapmak istiyorum. İnternetim yeterli seviyede. Sistem ise şu şekilde:

CPU: Ryzen 5 2600.
GPU: RX 5500 XT 4 GB.
RAM: 8 GB 3000MHz CL16 (bir süre sonra 8 GB daha alacağım)
Anakart: B450M-HDV.

Bu sistem ile donma kasma olmadan dediğim oyunlarda yayın vs. yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Ram kapasitesinin arttırılması lazım. O ekran kartı o işlemciye nazaran sönük kalmış. Gerçi bu işlemci için artı olabilir çünkü yayın programı için işlemci daha çok işlem gücü ayırabilecek. Yayın için sadece dediğiniz oyunlarla güzel bir sonuç elde edilebilir ancak genel olarak o ekran kartını almamanızı tavsiye ederim.

Bence RAM kapasitesinin arttırılması lazım. O ekran kartı o işlemciye nazaran sönük kalmış. Gerçi bu işlemci için artı olabilir çünkü yayın programı için işlemci daha çok işlem gücü ayırabilecek. Yayın için sadece dediğiniz oyunlarla güzel bir sonuç elde edilebilir ancak genel olarak o ekran kartını almamanızı tavsiye ederim.

Aslında planım Ryzen 5 1600 AF ile GTX 1660 almaktı fakat o sistemin hem SSD'si 240 GB idi hem de 1600 AF'nin yayın da açmak istediğim için biraz geri kalacağını düşündüm sizin bir öneriniz var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı