Ryzen 5 2600 ve RX 5700 Darboğaz Yapar mı?

Mit0

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistemi toplamayı düşünüyorum. RX 5700 hemen hemen RTX 2060 aynı bir kart denebilir. Darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Ama yine de sormak istedim.
Not: Ryzen 5 3600 da alabilirsin diyebilirsiniz ama bütçem buna yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sistemi toplamayı düşünüyorum. RX 5700 hemen hemen RTX 2060 aynı bir kart denebilir. Darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Ama yine de sormak istedim.
Not: Ryzen 5 3600 da alabilirsin diyebilirsiniz ama bütçem buna yetiyor.
Darboğaz yapmaz yaparsa da göremeyeceğin kadar az olur.

Oynadığın oyuna göre değişir. Darboğaz olmasa bile ciddi droplar yapacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmaz. R5 3600 RX5700XT'yi gördüğünüz gibi çok rahat besliyor, R5 2600 de RX5700'ü besler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapmaz. R5 3600 RX5700XT'yi gördüğünüz gibi çok rahat besliyor, R5 2600 de RX5700'ü besler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar bu sistemi ben 1-2 haftaya alacağım benim için çok önemli darboğaz veya drop olur mu gerçekten konudan anlayan birisi lütfen bana yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar bu sistemi ben 1-2 haftaya alacağım benim için çok önemli darboğaz veya drop olur mu gerçekten konudan anlayan birisi lütfen bana yardımcı olabilir mi?
Rahat besler.
al izle bu video'yu RTX2070'i bile besliyor işlemci.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı