Efe Furkan Asrav
Kilopat
Öncelikle iyi günler. Ben efe furkan asrav. Bilgisayarım dün CS:GO oynarken oyun ortasında sebepsizce kapandı. Bilgisayarı tekrar açtım ve oynamaya devam ettim 3-4 saat sonra sebepsizce tekrar kapandı. PC bileşenlerim Ryzen 5 2600 Wraith Max cooler 16 GB RAM 3000 MHz PSU 80+ 600 Watt ekran kartım RX 580 8 GB. Oyunlarda performans düşüklüğü yaşamıyorum PC mi daha geçen temizledim (bu olaydan önce).Bugün sabah arkadaşlarla CS:GO oynarken durduk yere tekrar kapandı ben PC'yi tekrar açtım 10 dk sonra tekrar kapandı. Bu sefer önceden bilgisayarımda O.C Engine açmıştım ondan dolayı işlemcinin fazla yükü kaldıramaması ısınması gibi sebepleri düşünmeye başladım ardından bilgisayarın yanınaki kapağı söktüm. (Kasam Thermaltake V200 hava alabilen bir kasa) ardından 5 saat kadar hiç sıkıntısız çalıştı ve tekrar kapandı. 30 dk kadar Prime 95 adlı program ile RAM'lere ve işlemciye yük biniriyorum ve bilgisayarım halen kapanmadı. Bilgisayarı İtopya'dan satın aldım ilk aldığımda SSD kablosunu tam takmadıkları için PC sürekli kendini yeniden başlatıyor bir türlü Windows'u kuramıyordum şimdi iç bileşenleri kontrol ettim RAM'leri tekrar çıkarttıp taktım. Yardımcı olursanız sevinirim ekstra bilgi isterseniz yazarım fotoğrafta ekleyebilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: