Ryzen 5 2600 ve RX 580 Sistem Toplama

4 GB RX580'e 2000 TL vermek çok saçma olur. Sapphire Nitro+ modeline bakın, başka sitelerde daha ucuz (örnek). Artan parayla aynı RAM'i 16 yapın. Ayrıca o SSD hakkında forumda pek iç açıcı başlıklar görmedim. Adata, Kingston veya Samsung öneririm.

4 GB RX580'e 2000 TL vermek çok saçma olur. Sapphire Nitro+ modeline bakın, başka sitelerde daha ucuz (örnek). Artan parayla aynı RAM'i 16 yapın. Ayrıca o SSD hakkında forumda pek iç açıcı başlıklar görmedim. Adata, Kingston veya Samsung öneririm.
yeni fark ettim ekran kartı pahalıymış, SSD konusuna gelirsek hayır gayet güzel SSD'dir kendim kullanıyorum okuma yazma hızları vadedilen hızda.

Ram'in anakart uyumlu ramler listesinde yer almıyor. Buradan kontrol edebilirsin. Bu demek değildir ki kesinlikle çalışmaz. Ama en azından bu listede yer alan bir ram seçmen iyi olabilir.

Uygun fiyata 4GB veya 8GB ekran kartı modellerine göz atabilirsin.
Sapphire RX 580 4GB OC Nitro+ D5 256B 11265-07-20G Ekran Kartı SAPPHIRE
SAPPHIRE AMD 8GB RX 580 NITRO+ OC GDDR5 256 Bit 11265-01-20G 2xHDMI DVI 2xDP Ekran Kartı Sapphire

Ayrıca işlemci de bu sitede 150 tl daha ucuz.
AMD RYZEN 5 2600 3,9/4,1 GHz AM4+ 65W Wraith İşlemci AMD

Diğer parçalara sen göz atabilirsin.

Linkleri kontrol edemedim ama farklı sitelerden toplayabiliyorsunuz sanırım, maximum bütçe belirtirseniz gereksiz harcamalardan kaçınılmis bir sistem çıkacaktır.

Belirtmemişim,ben 8gb rx 580 i 1500 tl ye satın aldım.İşlemci ve ssd dışında hepsini satın aldım.Ancak ram anakartla uyumlu değil mi ?
Yok mu yardımcı olacak ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı