Ryzen 5 2600 ve RX 580 sistem yavaş çalışıyor

batcher1035

Decapat
Bu işlerden pek anlamasam da internetten araştırdığım kadarıyla bir sistem topladım fakat beklentimi karşılayamıyor sistem.
  • Oyun oynarken bilgisayar kendini aniden kapatıyor. Bilgisayardaki LED ve fanlar çalışmaya devam ediyor fakat ekran görüntüyü kesiyor. Her ne yaptıysam problemin ne olduğunu bir türlü anlayamadım.
  • Onun haricinde Apex Legends oynarken oyun aniden yavaşlıyor, sonrasında kendiliğinden geçiyor.
  • Bilgisayarda yapılan sıradan işlemler (internette gezinme, dosya yükleme/aktarma vs.) çok yavaş. Chorome'a tıkladığımda yavaş açılıyor mesela.
Güncellemeleri de "Windows Update" üzerinden yaptım yeterli midir bilemiyorum açıkçası.
Forum kurallarına aykırı değilse vakti olan bir arkadaş Teamviewer ile bilgisayara bağlanıp genel bi göz gezdirse belki problemi basit bir şekilde çözecektir. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Sistem özellikleri:
  • İşlemci (Ryzen 5 2600):İtopya
  • Ekran kartı (Sapphire RX 580 4 GB OC):Hepsiburada
  • Harddisk (WD Blue 1 TB):Vatan
  • Kasa (Xıgmatek):Vatan
  • Anakart (Gigabyte B450M Gaming):Vatan
  • RAM (Gskill 8 GB 3000 MHz):Vatan
  • Güç kaynağı (Rampage 750W 80+):Vatan
Herkese iyi haftalar diliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı