Ryzen 5 2600 ve Sapphire RX 580 Sistem

Mustafagul

Decapat
Hepsiburada üzerinden bir kasa topladım. Aynı özelliklerde kasalar itopya, sinerji vb. yerlede 300-500 civarı daha ucuza var ancak oralara güvenemediğimden aradaki farkı vermeyi göze aldım. İtopya'ya bilgi almak için bağlanamadım bile ileride sıkıntı çekmek istemiyorum. Genel olarak yorumlar çok iyi değil bahsettiğim iki site için. Tek tek hepsinin daha ucuzları olabilir ancak ön planda 12 taksit yapılabiliyor olması var. Bütçemin de üzerinde bu hâliyle. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

376251

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa için bir şey diyemeyeceğim, zevk meselesi. Parçalarda güzel.
İki tavsiyem olacak var. Adata SSD'yi değiştirip 240 Samsung gibi bir marka alın. İleri de yanına HHD eklemesi yaparsınız veya belki de M2 SSD.
Birde satıcının hepsiburada olmasına dikkat edin aldığınız ürünlerde.

Kasa için bir şey diyemeyeceğim, zevk meselesi. Parçalarda güzel.
İki tavsiyem olacak var. Adata SSD'yi değiştirip 240 Samsung gibi bir marka alın. İleri de yanına HHD eklemesi yaparsınız veya belki de M2 SSD.
Birde satıcının hepsiburada olmasına dikkat edin aldığınız ürünlerde.
480 GB fiyatına 240 GB öneriyorsun, şaka falan galiba. Adata kullanıyorum gayet okuma yazma hızlarını çok güzel veriyor.

Bellekleri 3200MHZ olanlardan al, PSU Olarak FSP Hydro HD700 kullanıyorum tavsiye ederim. 2600 ile RX580 gayet dengeli bir sistem fakat bellekleri çift kanal yaparsan ortalama 5-10 FPS daha fazla alırsın. Kasayı iyice araştırmanı tavsiye ederim, ben corsair markasına güvenerek spec alpha aldım kasada sonradan fark ettiğim şekil bozuklukları var, metal kısımları kolay kolay eğilebiliyor. PSU Cover görüntü açısından gerçekten önemli. Kasa için tavsiyem git Vatan bilgisayar gibi teknoloji mağazalarına görerek beğen. Bence kasa için en önemli şey fanların sessiz olması, corsair bu konuda fazlasıyla iyi.
İnventus
Teknobiyotik
Sinerji
İtopya

Güvenilir sitelerdir.

+1 ,Sorun çıkması halinde hepsinin prosedürleri aynı.

Şaka değil, güvenmiyorum benim için yeterli bir sebep ayrıca fiyatı yarısı kadar.
Sandisk kullanıyorsun, neye göre adata kötü diyorsun. Var mı elinde bir kanıt, 140 TB yazma ömrü olan bir SSD farkındaysan. 60-70 TB yazma ömrü olan adi bir SSD falan zannettin galiba.
Güç kaynağını daha uygun kaliteli bir marka seçiniz. Bu işinizi fazlasıyla görecektir. Artan bütçe ile hava akışı daha iyi olan bir kasa bakabilirsiniz. MB511 o sisteme çok güzel gider ve İstanbul da iseniz itopyadan direk alabilirsiniz. Güvenilir firmalar evet telefon desteği zayıf ama sattıkları malların arkasında duruyorlar. Ben bilgisayarımı itopyadan topladım bilginiz olsun yaşamadan deneyimlemeden bazı arkadaşlar gibi parçaya veya markaya yorum yapmam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı