Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 7 31 Temmuz 2020 #1 Selamlar öncelikle sistemim henüz 3 aylık içerisinde GTX1650 Super ve Ryzen 5 2600 bulunmakta lakin oyunlarda ekran kartı kullanımı düşük iken CPU kullanımı %99'a çıkıyor ve bu durum beni tedirgin etmekte yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim.
Selamlar öncelikle sistemim henüz 3 aylık içerisinde GTX1650 Super ve Ryzen 5 2600 bulunmakta lakin oyunlarda ekran kartı kullanımı düşük iken CPU kullanımı %99'a çıkıyor ve bu durum beni tedirgin etmekte yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim.
KS KS Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 7 31 Temmuz 2020 #11 gleran dedi: O ikili gayet dengeli bir ikili 0 darboğaz olmalı normalde. Kaspersky indirip tam tarama yapın BIOS Driver'lar vs. güncel mi? Windows orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Anakartım B450 Dragon en son BIOS sürümüne sahip ekran kartı Driver'larım da güncel virus ihtimalinden süpheleniyorum. Chuck Schuldiner dedi: Anakartım B450 Dragon en son BIOS sürümüne sahip ekran kartı Driver'larım da güncel virus ihtimalinden süpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Ek olarak Windows'um da orijinal. Artı 0 Eksi
gleran dedi: O ikili gayet dengeli bir ikili 0 darboğaz olmalı normalde. Kaspersky indirip tam tarama yapın BIOS Driver'lar vs. güncel mi? Windows orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Anakartım B450 Dragon en son BIOS sürümüne sahip ekran kartı Driver'larım da güncel virus ihtimalinden süpheleniyorum. Chuck Schuldiner dedi: Anakartım B450 Dragon en son BIOS sürümüne sahip ekran kartı Driver'larım da güncel virus ihtimalinden süpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... Ek olarak Windows'um da orijinal.