Ryzen 5 2600'a overclock yapmak

Dostum bu yazdıklarını çekip yarın atabilirim.Çalıştığım için günümün çoğu bu forumda geçiyor.Bu konu hakkında çok bilgilisiniz sanırım yarın bu konuda tekrar görüşelim. :)
Estağfurullah deneme yanılmayla biraz da araştırmayla kendi çapımızda bir şeyler biliyoruz işte.

Yarın elimden geldiğince tüm bilgimi aktarmaya çalışırım 🙂

Onu bizede söylesene ya. Bende çıkayım bari. :D
Load Line Calibration. VRM'nin PWM oranını arttırıp yük altındaki voltaj düşüşünü engelliyor. Bu sayede az da olsa frekans arttırma olanağı oluyor. Veya stabiliteyi baya arttırıyor.🙂 Bilmeden kullanılmasını ve sona kadar açılmasını önermiyorum.

Estağfurullah deneme yanılmayla biraz da araştırmayla kendi çapımızda bir şeyler biliyoruz işte.

Yarın elimden geldiğince tüm bilgimi aktarmaya çalışırım 🙂
Teşekkür ederim size bir soru daha sormak istiyorum konu dışı fakat sistemimi toplayalı 3 hafta oldu.Kasayı dün açtım monitöre görüntü 2,3 kere çizgi çizgi geldi HDMI kablosunu çıkardım düzeldi.Restart attım tekrar aynı sorun oldu aynı işlemi tekrar uyguladım.Düzeldi şimdilik sorun sizce ekran kartındamıdır kablodamıdır.Umarım ekran kartından kaynaklı bir sorun değildir akşam akşam baya tırstım.

Teşekkür ederim size bir soru daha sormak istiyorum konu dışı fakat sistemimi toplayalı 3 hafta oldu.Kasayı dün açtım monitöre görüntü 2,3 kere çizgi çizgi geldi HDMI kablosunu çıkardım düzeldi.Restart attım tekrar aynı sorun oldu aynı işlemi tekrar uyguladım.Düzeldi şimdilik sorun sizce ekran kartındamıdır kablodamıdır.Umarım ekran kartından kaynaklı bir sorun değildir akşam akşam baya tırstım.
Ekran kartının sokete tam oturduğundan emin ol, çıkartıp tekrar tak. Tuhaf bir durum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı