Ryzen 5 2600 4.10 GHz Overclock Yapmak

@Tolga Samet Buyrun hocam, stres testinde şuanda 104 oldu.
Güncelleme;

4125Mhz > 246V(Mosfet değeri) > 1.34-35V > Prime95 Smal FFTs Stabilite testi 10dk > Maximum 71 Derece ye sabitlendi değerler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Arkadaşlar bende r5 1600 12NM işlemci var. 4.0 GHz'e overclock yaptım,1.325V verdim. Stok soğutucu mevcut. Boşta 40-50 derece arası seyretti. Yarım saat r6 siege multi oynadım en fazla 71 dereceyi gördü. Sorun şudur ki prime 95 testine gelince small ffts seçiliyken teste soktuğumda 2 dakika içinde işlemci 100 dereceye çıkıp pc kendine restart atıyor. Frekansı veya voltajı düşürmeli miyim? Bir sorun olurmu sizce böyle kullanırsam?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende r5 1600 12NM işlemci var. 4.0 GHz'e overclock yaptım,1.325V verdim. Stok soğutucu mevcut. Boşta 40-50 derece arası seyretti. Yarım saat r6 siege multi oynadım en fazla 71 dereceyi gördü. Sorun şudur ki prime 95 testine geline small ffts seçiliyken teste soktuğumda 2 dakika içinde işlemci 100 dereceye çıkıp pc kendine restart atıyor. Frekansı veya voltajı düşürmeli miyim? Bir sorun olurmu sizce böyle kullanırsam?
Evet sorun olur. Oyunda işlemciniz tam yükte olmadığı için o kadar ısınmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı