am4 uyumlu 350 TL ye sıvı soğutma var gamepower marka. Kasanın içini yakmayın.Tek fanlı modeli alması yararına olucaktır. 2. fan sadece 3-4 derece fark ediyor.
İsterse nitrojen soğutma olsun. 350 TL sıvı olunca ne fark eder hava olunca ne fark eder. Ayrıca ben OC yapacak olsam GamePower, Rampage gibi markaların ürünleri kullanmazdım. Hele bir PSU üretmişler durum çok vahim.am4 uyumlu 350 TL ye sıvı soğutma var gamepower marka. Kasanın içini yakmayın.
Hocam onu düşündümde 550 liralık işlemciye 300 liralık soğutucu almak mantıklı gelmedi.4 GHz'i unutmalısın... Önce adama akıllı soğutma al, sonra OC dene.
Üstadım uzun bir süre oldu anca yazabildim.Oc işini bu akşam 12 gibi halledelim,tabiki müsaitseniz.Sorun olmaz, müsaitim.
Dün internet sıkıntısı yüzünden giremedim.Kendim 4.0 Ghz yapıp voltajı çok az arttırdım cpu z programındaki cpu testinde 5 dakika sonra kapandı ayrıca kasadan çok farklı sesler gelmeye başlayınca tırstım bios'u sıfırladım.@RotasızBey bekliyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.