Ryzen 5 2600X GTX 1080 sistem toplama

ZORO

Decapat
Merhaba arkadaşlar,
Bu listeyi örnek olarak Amazon'dan oluşturdum. Sizden edinmek istediğim bilgiler, tavsiyeler ve öneriler ise
  • Bu bileşenler uyum konusunda sorun yaratır mı ?
  • İlerde OC yapacak olursam bu kasa yani hava soğutma yeterli olur mu ?
  • Günde en fazla bir iki saat vakit ayıran bir kişi için bu sistem kaç yıl gider ?
  • Son olarak ve en önemlisi bu sistem için tavsiye ve önerileriniz nelerdir ?
Şimdiden tavsiye ve yorumlar da bulunan herkese teşekkürler.
Not: HDD 2 TB olursa daha iyi olur.

technopat için - Kopya.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
OC yapacaksanız stok fan yeterli gelmeyebilir. Sıvı soğutma gerekebilir ya da çok iyi bir haava soğutma almanız gerekibilir. Ve bütçe belitrtiniz monitör dahil mi? Onu da belirtin daha iyi yardımcı olabilelim.

Ekran kartı gerçekten çok uygun ben de sistemime bunu ekliyorum ozaman :D Çok sağolasın iyi denk geldi. :D

Ekran kartı gerçekten çok uygun ben de sistemime bunu ekliyorum ozaman :D Çok sağolasın iyi denk geldi. :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aynı numarayı kullanan birden fazla site var ve güvenilir değil arkadaşlar.
05304985656 UYARI! Şüpheli Numara | 5 YORUM VAR
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Doğuş Holding Gebze Avmyi sattı diye yazıyordu. Doğuş Avmde o Avmnin içindeydi. Herşey okey buraya kadar ama muhtemelen sitesi yoktu ve dolandırıcılar bunu kullandı. İtibar etmeyiniz siteye.

Onun yerine bu ekran kartını alabilirsiniz: GALAX GeForce GTX 1080 8GB Ekran Kartı 80NSJ6DHL4EK - Nanokatalog

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı