Ryzen 5 2600X için boşta 49°C normal mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 2600X işlemcim var çok hafif bir OC var o da Asus Optimal seçeneği yüzünden. 3.6 GHz 3.8'e çıktı. Oda sıcaklığı 30°. İşlemci sıcaklıği boşta 49° ama Rainbow'dan çıktıktan sonra bakıyorum 62° gördüm max. BIOS'tan bakıyorum bu değerler normal mi?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Boştaki değerlerin normal. Boştaki değerler fazla baz alınmaz zaten. Oyunlardaki derecelere göre bir şey söyleyebiliriz.

BIOS'tan bakma sıcaklığa. Direkt oyun oynarken bakmak için MSI Afterburner indir. 65-82 derece araları fena değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Boştaki değerlerin normal. Boştaki değerler fazla baz alınmaz zaten. Oyunlardaki derecelere göre bir şey söyleyebiliriz.

BIOS'tan bakma sıcaklığa. Direkt oyun oynarken bakmak için MSI Afterburner indir. 65-82 derece araları fena değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı