Ryzen 5 2600x sistem toplamak

Mustafakalkan

Decapat
Daha fazla  
Meslek
telekom teknisyen
Merhabalar,

Arkadaşlar aşağıda belirttiğim sistemi topladım eksik olarak sadece RTX 2060 ekran kartı alacağım. Sistem bileşenleri ve ekran kartı için tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Sizce Sistemde uyumsuzluk var mı?

Ryzen 5 2600x 4.25 ghz 16 mb.
Asus TUF B450 plus gaming 3200 OC M2.
Gigabyte Aorus 16 GB CL16 8x2 3200mhz.
Samsung 970 evo plus m2 500 GB.
FSP hyper m85+ 80 plus Yarı modüler 650w.
Asus TUF Gt501 Rgb kasa.
Asus vg248Qe 144hz 1ms 1080p.

Teşekkürler.

OC yapmayı düşünüyorsanız Gaming Z veya Asus Rog Strix modelini öneriyorum. Sıcaklık konusun da en başarılı 2 kart modeli. Çünkü ucuz olan modelleri alan arkadaşlarda hep sıcaklık şikayeti görüyorum. Saatlerce oynamama rağmen ( Gaming Z kulanıyorum. ) sıcaklığım 73 üstüne çıkmıyor.

Galiba SSD hızını görmediniz. Oyunlarda daha performans ve daha hızlı, hem ilerde HDD alabilir.
Hızını biliyorum fakat profesyonel işlerle uğraşmıyorsa 860 Evo standart bir kullanıcıya fazlasıyla yeter eğer bütçe sorunu yoksa istediğini alabilir tabi.

Merhabalar,

Arkadaşlar aşağıda belirttiğim sistemi topladım eksik olarak sadece RTX 2060 ekran kartı alacağım. Sistem bileşenleri ve ekran kartı için tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.
Sistem gayet iyi ve size Asus ROG Strix modelini öneririm. Bende kullanıyorum ve gayet güzel bir Ekran kartı.

Asus ROG Strix modeline o kadar para verilmez.
Merhabalar,

Ryzen 5 2600x 4.25 ghz 16 mb.
Asus TUF B450 plus gaming 3200 OC M2.
Gigabyte Aorus 16 GB CL16 8x2 3200mhz.
Samsung 970 evo plus m2 500 GB.
FSP hyper m85+ 80 plus Yarı modüler 650w.
Asus TUF Gt501 Rgb kasa.
Asus vg248Qe 144hz 1ms 1080p.

Teşekkürler.
Eğer yüksek miktarda OC yapmayacaksanız ise o Anakart ı bir tık daha düşüre bilirsiniz. TUF serisi daha çok OC için verimli ( yüksek miktarda OC ). SSD olarak standart Evo ala bilirsiniz, paranız varsa tabi Plus serisini de ala bilirsiniz :d

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı