Ryzen 5 2600X sisteme PSU önerisi

Nerden çıkardın?
Sadece insana öneri yapacağın zaman güzel öneri yapalım. Kendimize seçerken özenle seçtiğimiz gibi.

Daha nasıl izah etmemi bekliyorsun?

Hayır, görmedim. Aslına bakarsan önerdiğim PSU'lardan hiç birini görmedim. Bu bir eksiklik mi?
-Hayır!
Verilere sahibim. Ona göre öneriyorum.
Yoksa TT PSU görünce RGB'nin etkisinde mi kalıyorsunuz?

Thermaltake PSU konusunda çok iyi değil.
Recep Baltaş görmüştür herhalde.
Açık konuşmak gerekirse, bu değerlere fazla güvenmemek lazım. %100 doğru önerdiğini söyleyemem. Sonuçta her PSU bir değil. TT PSU'larını yeterince deneyimlediğimi düşünüyorum ve alternatiflerinin daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Seçim yine kullanıcının.
Bence güvenilir. Tabi FE için geçerli.
Ancak baz alınabilir.
Kaliteli dedikleri değerde bir PSU üstesinden gelir.

Açık konuşmak gerekirse, bu değerlere fazla güvenmemek lazım. %100 doğru önerdiğini söyleyemem. Sonuçta her PSU bir değil. TT PSU'larını yeterince deneyimlediğimi düşünüyorum ve alternatiflerinin daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Seçim yine kullanıcının.
TT Toughpower kullanıyorum gayet memnunum.
E3 2018'de (yanlış olabilir) tanıtılanlar gayet verimli ürünlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu PSU'lar arasında gerçekten ciddi bir fark yok. Yani alınan ürün Everest, Frisby vs, değil. Bahsedilen ürünler kesinlikle alınmayacak ürünler değil. ÇÖP denilen ürün hiç değil. TT PSU'ları da alınır ancak benim nacizane tavsiyem alternatifleri göz atılması. Başka kullanıcı, başka ürünü tavsiye eder, gayet normal. Burada seçim konu sahibine kalmış ve gayet özgür. Birbirinizi bu kadar kasmanıza hiç gerek yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı