Ryzen 5 2600X ve GTX 1060 sistem görüntü gitme sorunu

ardaglr04

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bornova ,İzmir
Daha fazla  
Kullandığım sistem:
  • MSI GTX 1060 GAMING X Ekran Kartı
  • MSI X370 Gaming Plus Anakart
  • Corsair VS650 650 W Güç Kaynağı
  • Ryzen 5 2600X İşlemci
  • Gskill Ripjaws V 3200 MHz RAM
  • 120 GB SSD
  • 2 TB Hard Disk

Gelelim sorunuma, video izlerken veya oyun oynarken monitör gidiyor, fanlar son devirde dönmeye başlıyor, kasanın içini görebiliyorum ekran kartının ışıkları sönüyor, Windows'un aygıt çıkarma sesi geliyor. İlk kez bu tip bir sorun yaşıyorum, restart attığımda düzeliyor.

Son düzenleme:
Kullandığım sistem:
  • MSI GTX 1060 GAMING X Ekran Kartı
  • MSI X370 Gaming Plus Anakart
  • Corsair VS650 650 W Güç Kaynağı
  • Ryzen 5 2600X İşlemci
  • 120 GB SSD
  • 2 TB Hard Disk

Gelelim sorunuma, video izlerken veya oyun oynarken monitör gidiyor, fanlar son devirde dönmeye başlıyor, kasanın içini görebiliyorum ekran kartının ışıkları sönüyor, Windows'un aygıt çıkarma sesi geliyor. İlk kez bu tip bir sorun yaşıyorum, restart attığımda düzeliyor.
Ben de aynı kasayı toplamayı düşünüyorum, neden öyle olmuş? Bir bilgisayarcıya gitmelisiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı kasayı toplamayı düşünüyorum, neden öyle olmuş? Bir bilgisayarcıya gitmelisiniz.
Mahalle arası bilgisayarcıların çözebileceği bir sorun olmadığını düşünüyorum. Ekran Kartını tak-çıkar yapmayı deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende R5 2600 ile birlikte GTX 970 var. Anakart Gigabyte'ın son sürüm anakartı Aorus B450 M aldım. Anakart ve işlemci uyumlu güncelleme gerekmediği için sıkıntı çıkmadı. Sizin muhtemelen güncelleme veya doğru driverları yükleme sıkıntısı çekiyor olabilirsiniz.

Edit: Arıza anakartınla alakalı olabilir.

Bende R5 2600 ile birlikte GTX 970 var. Anakart Gigabyte'ın son sürüm anakartı Aorus B450 M aldım. Anakart ve işlemci uyumlu güncelleme gerekmediği için sıkıntı çıkmadı. Sizin muhtemelen güncelleme veya doğru driverları yükleme sıkıntısı çekiyor olabilirsiniz.

Edit: Arıza anakartınla alakalı olabilir.
İşlemci uyumlu olmasa, şu ana kadar nasıl çalışsın? Bilgisayarın 2.nesil Ryzen ile çalışması için zaten 300 serisi anakartımın BIOS'unu güncellemem gerek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı