AOC AGON 24" AG241QX Analog DVI HDMI DP 144hz FreeSync 2K Led Gaming MonitörCS:GO da belki 2k da 144Hz görebilirsin ama diğerleri ve yeni çıkacak olan oyunlarda bu çözünürlükte o frekansa ulaşmak zor bence. Ne kadar piyasası bu monitörlerin?
AOC AGON 24" AG241QX Analog DVI HDMI DP 144hz FreeSync 2K Led Gaming Monitör
Şu monitör şu anda 2000 TL.Ayrıca ben zaten ileride daha düşük bir ekran kartı almayacağım ki.Geleceğe dönük olması için bence mantıklı.Zaten 2k için en düşük ekran kartı 1070 değil mi?1060'ın özelliklerinde bile maksimum çözünürlük 2k'dan fazla ama düşük oyunlar içindir.Dediğim gibi ben daha kötü bir ekran kartı almayacağım.
1070i ben de kullanıyorum. Çok iyi bir kart. Ultrada çalıştıramadığı oyun yok full hd 144hz monitörde. Ama fullhd de bile ultra ayarlarda (örn. Kingdom Come Deliverance) 60-70 fps alıyorum. 144hz e çıkamıyorum. Bugünkü kartlarla 2k da 144hz i göremezsin yeni nesil kartlarda nasıl olur bilmem ama arkadaşın dediği gibi ya fullhd 144hz al ya da 4k 60fps al uzun süre kullan.
Arkadaşında dediği gibi ultra ayarlarda bile 75 FPS üstü alıyorsan 144hz senin için daha iyidir.Şu videoyu izlerseniz daha iyi anlarsınız.(2k'dan bahsediyorum.)144HZ monitör almak için illa her oyunda 144 FPS almak şart değil bence 90-100 FPS alınca herhangi bir oyunda 60 yada 75 HZ monitör kullanmak akıllıcamı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.