Goygoyageldim
Centipat

4400 tuttu ama acele etmedim 1 ay sürdü hepsini toplamam, indirim kovaladım. şu an fiyatlar yükselişe geçmiştir dolardan dolayı.Tm maliyeti ne oldu
4400 tuttu ama acele etmedim 1 ay sürdü hepsini toplamam, indirim kovaladım. şu an fiyatlar yükselişe geçmiştir dolardan dolayı.Tm maliyeti ne oldu
Montajini kendin mi yaptin parcalari kendin yerlestirdin demi4400 tuttu ama acele etmedim 1 ay sürdü hepsini toplamam, indirim kovaladım. şu an fiyatlar yükselişe geçmiştir dolardan dolayı.
aynen.Montajini kendin mi yaptin parcalari kendin yerlestirdin demi
Tamamdır perfonmansi nasil iyi mi oyunlardaaynen.
Monitor olarak ne varTamamdır perfonmansi nasil iyi mi oyunlarda
oyun performansı gayet iyi yüksek çözünürlüklerde darboğaz yok ısınma yok çok rahat çalışıyor sistem. cs go, pubg, bf 5 oynadım şimdilik.Tamamdır perfonmansi nasil iyi mi oyunlarda
oyun performansı gayet iyi yüksek çözünürlüklerde darboğaz yok ısınma yok çok rahat çalışıyor sistem. cs go, pubg, bf 5 oynadım şimdilik.
Monitor ney ?oyun performansı gayet iyi yüksek çözünürlüklerde darboğaz yok ısınma yok çok rahat çalışıyor sistem. cs go, pubg, bf 5 oynadım şimdilik.
Memnun musun monitorden ben james donkey 1ms 144hz almayi dusunuyorumaoc 24g2u
güzel bir sistem ama bazı oyunları son grafikte oynayamazsınız ama onun haricinde güzel bir sistem yeniyse hayırlı olsunAlmayi dusundugum sistem iyi mi? İyi degilse kasa onerir misiniz?
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X.
Anakart: Gigabyte B450MS2H.
RAM: Corsair 8×2 RAM 3000MHz.
Ekran kartı: MSI GTX 1660 6 GB.
SSD: Kingston 480GB mı alsam m2SSD mi?
Kasa ve PSU: Corsair Spec Delta 550W 80 Plus.
Saol ssd ne secicem o kaldi marka olarakgüzel bir sistem ama bazı oyunları son grafikte oynayamazsınız ama onun haricinde güzel bir sistem yeniyse hayırlı olsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.