Ryzen 5 2600X ve GTX 1660 Ti hazır sistem alınmalı mı?

Bu fiyata değer mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

enessedef

Decapat
-PCH Lord X- bilgisayarı alıyorum galiba. Son kez, bu bilgisayarı edinen arkadaşlardan bir yorum rica edeceğim. Karşılaşabileceğim maksimum sıkıntı ne olur? Veya PC elimde kalır mı? Bilgisayarın özelliklerini görsele koyuyorum.

Artboard 11X.jpg

NOT: Ekran kartını RX 590 ile değiştirmeyeceğim.

Güç kaynağı kasaya dahil mi yoksa farklı bir marka mı ?

Kasaya dahil ve Frisby marka ise paranı çöpte atmış olursun. Değiştirmeni öneririm.
Onun dışında bir sorun yok.

Dahil usta. Corsair seçeneğim var ama 80+ değil. Önerir misin?
Phoenix alınmaz. Tek fanlı ve soğutma bloğu kötü.

Başka seçeneğim yok gibi. Kapak açık çalıştırsam olur mu? Hiç mi şansım yok.

Onun yerine webtekno Gold 16 | R5 2600 ASUS Ph GTX 1660 Ti O6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com bu sistemi alın ama kasasını Corsair Carbide Spec Delta RGB olarak değiştirmeyi unutmayın. Ekran kartına gelirsek şahsen ben bu sistemi kullanıyorum ve bana da Phoenix model çok ısınıyor vs. demişlerdi ama bugüne kadar herhangi bir ısınma sorunu ile karşılaşmadım. 2-3 aydır kullanıyorum sistemi.

Attığınız sistemin işlemcisi benimkinden bir tık düşük. Attığım sistemde sadece kasayı Corsair Carbide Spec Delta RGB ile değiştirsem yeterli olmaz mı?

Attığınız sistemin işlemcisi benimkinden bir tık düşük. Attığım sistemde sadece kasayı Corsair Carbide Spec Delta RGB ile değiştirsem yeterli olmaz mı?

Evet ben hiç ona dikkat etmedim. Kasayı Frisby olarak kullanmayın kötü bir marka, kötü bir kasa. Kasayı Corsair Carbide Spec Delta RGB yapıp alabilirsiniz. Hava sirkülasyonu çok iyi bir kasa. İleride Upgrade yaparken sisteme, yeni kasa ihtiyacınız olmaz en azından.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı