Ryzen 5 2600X ve RX 580 8G OC sistem toplama

mlhcnsz

Decapat
Herkese iyi akşamlar, iyi forumlar arkadaşlar.

Kendimce düşündüğüm parçalar aşağıda göründüğü gibi kasa, SSD ve güç kaynağı önerisi bekliyorum. Yalnızca SSD takacağım, o yüzden en az 256 GB üzeri olmalı.

İşlemci: Ryzen 2600X
Ekran kartı: Sapphire Nitro+
RAM: G.Skill TridentZ 8x2 3000Mhz
Anakart: B450 Tomahawk

Monitörü ben halledeceğim. Genel olarak oyun oynayıp yazılım işleri ile uğraşacağım. Belli bir bütçe yok, ne kadar az tutarsa o kadar iyi, eksik parçaları tamamlarsanız ve halihazırda benim linkini attığım parçalara alternatif öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
Ya da sistem toplamayı bırak al bunu geç der misiniz? Monster

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağı olarak FSP Hydro 600W alabilirsin, 80+ Bronze sertifikası var, FSP sağlam bir marka sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
SSD olarak M.2 alırsan daha iyi olur. Samsung 970 EVO olabilir.
Kasa olarak da Phanteks'in kasaları da F/P olarak iyi gözüküyor.

O zaman böyle yapıyorum
Adsız.png

O anakartı o kasaya takamazsın. ATX destekli bir kasa alman gerekiyor.

Uyarı için teşekkürler, masaüstü bilgisayardan vazgeçtim kodlama işleri için bir yandan taşınabilir bir şey olması gerektiğinden gaming laptoplara yöneldim, sanırım monster abra v13.4.3 alacağım o fiyata daha iyisini bulamadım laptop önerisi varsa beklerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı