Ryzen 5 2600X ve RX 580 sistem CS:GO FPS düşme sorunu

Zeosau

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO oynarken inanılmaz FPS düşüşleri yaşıyorum. 1024x768 low ayarlarda 240 FPS'den birden 140 FPS'e kadar düşüyorum.

Geçtiğimiz hafta oyun için ortalama bir sistem toplamıştım. Bu FPS düşüşü DeathMatch oynarken oluyor. MatchMaking atarken low ayarlarda 300-250 arası gidip geliyor. Sabit 300 FPS ve üstü almam gerekmiyor mu?
  • Ekran Kartı : MSI Armor RX 580 8 GB
  • İşlemci : Ryzen 5 2600X
  • Anakart : MSI X370 Gaming Plus
  • RAM : Corsair Vengeance LPX 2X8 3000 MHz
  • SSD : Toshiba TR200 OCZ 240 GB
  • HDD : 1 TB WD BLUE
  • KASA : Xigmatek Glare 7A , PSU : Xigmatek 600 W 80 PLUS

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafikleri biraz yükseltmenizi öneririm, ekran kartı çok az yük aldığı için anlık olarak ihtiyaç olmadığını düşünüp frekans düşürüyor olabilir. Ufak bir donmadan sonra frekansı yükseltir fakat olan olmuştur. Bahsettiğin durumu yaşıyordum ve frekansları kontrol etmeyi akıl ettikten sonra herhangi bir şekilde ısınmadığı halde frekansımın oyun esnasında anlık düştüğünü ve o an ufak bir takılma yaşadığımı farkettim, ayarları bir tık yükselttiğimde sorun kalmadı. Muhtemelen oyun motorunun uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı