Ryzen 5 3400G ve GTX 1650 sistem iyi midir?

Her zaman önemli olan hız değil kardeşim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman onu da hemen degistiyorum, 3600'e geçiyorum, teşekkürler.

GHz ile işlemci seçilmez siz bütçenizi söyleyin size daha iyisini toplamaya çalışalım.

Maksimum 7bin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan Ventus'un yerine 1650 Super alabilirim. Ama farkı nedir bana acıklaman lazım.
Zaten almamış mısınız? Konuda elinde olduğu yazıyor? Almamışsan performansı 1650'den daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Zaten almamış mısınız? Konuda elinde olduğu yazıyor? Almamışsan performansı 1650'den daha iyi.

Elimde var ama değiştirebilirim yakın zamanda
Kardeşim sen bir şey aldın mı alacak mısın monitör bu fiyatın içinde mi ? 7 bin TL diyorsun buraya sorsan ateş eden makina toplarsın bilgin yoksa bir bilene danış.
Monitör içinde

Elimde sadece işlemci ve ekran kartı var.

Şimdi siz daha önceden Ryzen 5 3400G alıp Vega birimiyle idare edip GTX 1650'ye geçmiş olsaydınız mantıklı bir hareket olurdu gerçi yine mantıksız bir hareket olurdu çünkü zaten Ryzen 3 2200G bile GTX 1650'yi besleyebilecek güçte bence sistemi tamamen elden çıkarın bütçeye onu ekleyin 2070'li sistem toplanabilir sistemi sattıktan sonraki bütçeye muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00