FurMark testi isteyin satıcıdan, sonrasında ya yeni bir konu açın ya da benimle Discord üzerinden iletişime geçin, kartın iyi durumda olup olmadığını tartalım.2. el ürünlere hiç güvenesim gelmiyor
itsBLAV 07#6389
FurMark testi isteyin satıcıdan, sonrasında ya yeni bir konu açın ya da benimle Discord üzerinden iletişime geçin, kartın iyi durumda olup olmadığını tartalım.2. el ürünlere hiç güvenesim gelmiyor
Hocam uyarı maksadıyla söyledim alınmayın yani bende aynı dertten muzdaribim.Şu anda toplamayı düşünmüyorum ama güzel bir dille ifade edebilirdin
FurMark testi isteyin satıcıdan, sonrasında ya yeni bir konu açın ya da benimle Discord üzerinden iletişime geçin, kartın iyi durumda olup olmadığını tartalım.
İtsBLAV 07#6389
Milletimizin hali zaten öyle dolar yaktı biziHocam uyarı maksadıyla söyledim alınmayın yani bende aynı dertten muzdaribim.![]()
Kesinlikle mining ekran kartını almayın.FurMark testi isteyin satıcıdan, sonrasında ya yeni bir konu açın ya da benimle Discord üzerinden iletişime geçin, kartın iyi durumda olup olmadığını tartalım.
itsBLAV 07#6389
Hocam ssd çöp ve sistemde kasa yok nasıl tadından yenmez? Ve ram 8gb.Bu sistemin PSU'sunu bu: FSP HD500 Hydro 500W 80+ BRONZE Güç kaynağı
Ekran kartını da ikinci el aynı fiyatlara iki fanlı modellerden alırsanız,
RAM'leri de bundan alırsanız tadından yenmez.
Patriot 8 GB DDR4 3200Mhz Ram(Bellek) - PVS48G320C6 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Patriot 8 GB DDR4 3200Mhz Ram(Bellek) - PVS48G320C6 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.