Ryzen 5 3500U ve Radeon 540X düşük FPS sorunu

ben de almak istiyorum bu laptoptan eğer çözülmez ise sorun, vazgeçeceğim. umarım düzelir çünkü sinir bozucu bir sorun bu !

Benzer sorun bende de var fakat GTA 5 far cry 4 gibi oyunlarda hiçbir sorun yokken CS de 40fps almak garip geldi. Ben 4gb ram olmasından dolayı diye düşündüm fakat aynı sorun sizde de 12gb ram varken de varmış. Umarım çözüm bulabilirsiniz ama bence kullanılabilir ram miktarindan dolayı gibi bende de 3.4 kullanılabilir yazıyor ekran kartına 8.6gb ayırdı galiba.

9.9 kullanılabilir yanlış yazmışım.
Konu güncel++

Laptop şarjdayken mi bu değerleri alıyorsunuz ? Şarjda olup olmaması ekran kartı performansını yaklaşık 3 kat etkiliyor.
şarjda oynuyorum.
Hiç olmadı iade edin bence.
3 hafta oldu iade olur mu bilmiyorum.
Windows 10 1709 kurmayı deneyin? Bana göre en iyi sürüm Microsoft 1803 ile işlemcilerin gücünü düşürmüş gibi birşey duymuştum.
birde öyle deneyeyim.
8+4 RAM varsa çift kanal çalışamaz zaten. 8+8, 4+4 gibi olması lazım. CPU-Z ile bakabilirsin.
CPU-Z de dual gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 136
Mümkünse MSI Afterburner ile oyun içi FPS, donanım kullanımı ve sıcaklık durumunu atabilir misiniz ?

CS:GO TESTİ

Vega 8 i kullanıyor CS:GO da ve FPS 40'ı geçmiyor, kasıyor, oynanmıyor. Ayarları en yükseğe de alsam en düşüğe de alsam bir şey değişmiyor.

Radeon 540X e geçtim burda en azından FPS 50-60 oluyor ama bazen kasmalar oluyor tam akıcı bir şekilde oynanmıyor.

LOL TESTİ

Lolü Vega 8 de oynadım ve yüksek ayarlarda ortalama 70-80 FPS rahat oynanıyor tek market açarken kasma ve ara sıradroplar oluyor.

Sıcaklık ortalama 70 derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…