Monitör dahil mi?Arkadaşım bu sistemi bana 10 bin TL'ye satmayı planlıyor sizce alınır mı? (2. el )
(Monitör hariç)
Eki Görüntüle 2322377
Hayır değil.Monitör dahil mi?
Tek tek toplarsan daha ucuza çıkar.Hayır değil.
Ekran Kartı düz RX 5700 ( XT Değil )
Bu topa hiç girmek istemem 2.el'in ne kadar şans işi olduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle yüz yüze görüşmeden internetten 2. el parça alacağımı pek zannetmiyorum. Merak ettiğim açıkçası arkadaşımın sistemi aşağı yukarı yuvarlasak kaç para olur?Tek tek toplarsan daha ucuza çıkar.
8500-9000TLBu topa hiç girmek istemem 2.el'in ne kadar şans işi olduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle yüz yüze görüşmeden internetten 2. el parça alacağımı pek zannetmiyorum. Merak ettiğim açıkçası arkadaşımın sistemi aşağı yukarı yuvarlasak kaç para olur?
Zamanınızı harcayıp uğraştığınız için teşekkür ederim. Amacım farklı bir sistem toplamak değildi. Aniden gelen bir teklif ile karşı karşıyayım şuan o yüzden soruyorum 8500 TL'ye düşürebilirsem sizce almalı mıyım?Sana attığım sistemin artılarını anlatayım. Birincisi B550 çipsetli bir anakart kullandım. M.2 SSD taktık. RTX 2060 zaten RX5700 ile kafa kafaya bir kart ama RTX teknolojisine sahipsin. Asıl büyük fark işlemcide zaten. 3500X ile 5500'ün arasında çok fark var.
Bu tabii hızlıca bakılıp toplanmış bir sistem. İyice araştırılıp daha uyguna ve daha kaliteli parçalar bulunabilir. Ama attığım hiçbir parça kalitesiz değil.
8500-9000TL
İkinci elde tek tek toplasan o sistemi o civarlara alırsın.
10K'ya monitörü de ver de. Kabul ederse güzel olur.
Alın hocam. Monitör ile 10K diye de teklif verebilirsiniz.Zamanınızı harcayıp uğraştığınız için teşekkür ederim. Amacım farklı bir sistem toplamak değildi. Aniden gelen bir teklif ile karşı karşıyayım şuan o yüzden soruyorum 8500 TL'ye düşürebilirsem sizce almalı mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.