İnşallah uzaklaştırma yemem, buraya bakarak alınmalı mı alınmamalı mı anlayabilirsiniz.Bu fiyata alınır mı? Mesajı alıntılayıp söyler misiniz arkadaşlar. Fiyat uygunsa alacağım zira düşündüğüm bir işlemci.
Şahsen bunu alır üstüne bir fan alırdım, ikinci el işleri ile de uğraşmazdım. Size kalmış. Satışı baltalamayalımBunu gördüm fakat kutusuz ve tray olması kötü bir şey gibi geliyor bana. Öyle değil mi?
Mantıklı fakat çoğu kullanıcı bütçesini zorlayarak 3600'e çıkıyor fazladan soğutucu almak bazen bütçeyi zorlayabiliyor. UV yaparak stok soğutucu ile kullanan çok kişi var.Şahsen bunu alır üstüne bir fan alırdım
Stok fanı kast etmiştim zaten, 30-40 lirayaMantıklı fakat çoğu kullanıcı bütçesini zorlayarak 3600'e çıkıyor fazladan soğutucu almak bazen bütçeyi zorlayabiliyor. UV yaparak stok soğutucu ile kullanan çok kişi var.
O fiyata stok fanı da ikinci el alacak galiba.ikinci el işleri ile de uğraşmazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.