Ryzen 5 3600 alınır mı?

Doğru. Ama bence bir yeri atlamışsın.
Dediğim gibi bence de FPS her şey değil 5-10 FPS için alınmaz. Ama.
6 Core 12 thread oldumu alınır.
He çok ileriye dönük istiyordur. Eyvallah.
Valla onu bunu bilmem :). Şunu bilirim adamlar RAM frekansından kısmışlar. Bu iyi bir işaret olamaz.
Tam yazıyordum, siz çare oldunuz :) anakartı mı ve diğer donanım özelliklerini gördünüz sanırım. Ryzen 5 3600 ile bir sorun yaşar mıyım? Ciddi anlamda fark olacağını düşünüyorum.
O anakartta 3600 kullanmanı önermiyorum. 3600'ü al, yanında da dediğim gibi A520 veya B550 anakartla al öyle kullan. 400 serisi alırsan upgrade yolun riske girebilir. Biz yaptık sen yapma :). Gerçi bana bir ümit gelebilir de B450M olanlara 4. Nesil gelmeyecek %95.

En uygun bulduğum fiyat 1.799 TL
Vallahi onu bunu bilmem :). Şunu bilirim adamlar RAM frekansından kısmışlar. Bu iyi bir işaret olamaz.

O anakartta 3600 kullanmanı önermiyorum. 3600'ü al, yanında da dediğim gibi A520 veya B550 anakartla al öyle kullan. 400 serisi alırsan upgrade yolun riske girebilir. Biz yaptık sen yapma :). Gerçi bana bir ümit gelebilir de B450M olanlara 4. nesil gelmeyecek %95.

Anakartı 2 aya alana kadar, A320 m Pro sorun çıkarmasın yeter. :) maalesef bir borç bitiyor. Boşa düşünce böyle upgrade yapıyoruz.

Cuma günü Gaming gecesinde al bence. İyi indirimler oluyor. İtopya.com da.

Aldım hocam, teşekkür ederim. 1.800 TL.
Arkadaşlar A320 m Pro Max anakartla bir sorun yaşar mıyım? Günlük kullanımda, render vb yayın vs. uğraşmıyorum. Sonra B450 anakart alacağım.

Ağırlık oyun oynuyorum. PUBG cal of duty vb.
Yaklaşık 1 ay önce 1250 1300 TL bandına fiyatı vardı şu an 1700 TL bence acele edin :)

Aklıma takılan R3 2200 g şu anda 38-39 derece arası. R5 yarın takınca acaba sıcaklığı kaç göreceğim?

Kasada 4 adet 120'lik fan var. İşlemci ekran kart Power birlikte 8 fan yapıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı