Ryzen 5 3600 anakart önerisi ve sistem toplama

Bütçe
1000

OguzhanMAT

Hectopat
Yer
Kocaeli
Merhaba Technopat ailesi yeni üye oldum fakat severek sizi takip ediyorum. :)
gelelim konumuza anakart almak istiyorum ve sizin değerli görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum eksiğim olursa lütfen düzeltin. Öncelikle elimde olanları yazayım.

-->Olanlar<--
>Ekran kartı<
XFX 8 GB 256Bit GDDR5 RX590.
>Güç kaynağı<
Cooler Master MWE whıte 650W 80+
>CPU soğutucu<
Snowman m-t6 Ultra.
>Kasa<
Dark diamond Pro mesh 4 fanlı(+4 fan)
>Sabit disk<
Samsung 860 Evo SATA 3 250GB SSD.
WD Blue 3, 5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM.
>Monitör<
MSI G24C4 1080P 144 Hz 1 ms VA panel FreeSync.

-->Olmayanlar<--
>Işlemci<
İstediğim Ryzen 5 3600(RX590 fazla gelir diyenler olabilir ileride ekran kartını güncelleyebilirim lakin şu an için RX590 var o yüzden 3600 istiyorum)
>RAM<
Ripjaws V 16 GB (2x8) DDR4-3600MHz CL18 siyah 1.35V-F4-3600C18D-16gvk(farklı önerilere açığım)
>Anakart<
1000 TL ve altı tüm önerilere açığım ileride işlemcinin yetmediği zamanlarda overclock yapabileceğim beni üzmeyecek bir anakart olursa sevinirim.

Başka bir eksiğim varsa yorumlarda belirtebilirsiniz.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
1000 TL ve altı demişsiniz ancak 38 TL sorun olmaz sanırım.

Fiyatı fazla gelirse MSI B450 Gaming Plus MAX modeline bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
1000 TL ve altı demişsiniz ancak 38 TL sorun olmaz sanırım.

Fiyatı azla gelirse MSI B450 Gaming Plus MAX modeline bakabilirsiniz.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Önerdiğiniz kartları listeme ekledim.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Önerdiğiniz kartları listeme ekledim.

Yorumunuz için Teşekkür Ederim peki MSI B450M PRO-VHD MAX için ne düşünüyorsunuz?
Ben tomahawk maxla kullanıyorum 3600’ü memnunum. Sadece stok fanla kullandığım için CPB’yi kapattım.
Yorumunuz için Teşekkür Ederim. Benim kule tipi soğutucum var sanırım açık olması sorun yaratmayacaktır.

Çok giriş seviyesi bir model.

Bütçenizi mi azalttınız?
Hayır sadece sormak istedim çünkü amacım en az bütçe ile aslında en iyi performansı yakalamak birkaç yerde bu anakartı önerdiklerini gördüm sorayım dedim konu da belirttiğim gibi 3600 mhz ramlerimi çalıştırsın ve işlemcimin örneğin birkaç sene sonra yetmediği zamanlarda bana overclock performansı verebilsin yeterli

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı