Ryzen 5 3600 Anakart tercihi

@Altarein İki ankart mATX, burada mini-ITX yok. Üretici sitesinde Gigabyte anakartın 3600MHz bellekleri desteklediği yazıyor. Bu bilgileri ben değil Gigabyte ve MSI kendi sitesinde söylüyor.

Satış amaçlı yazan bilgilere kanmayın, üreticinin sitesinde yer alan bilgilere güvenin.

İki anakart arasında Gigabyte olanı tercih edilmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Çünkü;
  1. Gigabyte B540'de en azından bazı mofsetler soğutuluyor.
  2. Gigabyte anakartta RGB için gerekli pin desteği var.
  3. Görünümü daha güzel.
  4. Ekran kartı slotu metal destekli durumda, en azından ağır kart takıldığında ciddi faydası olacaktır.
Vb. ufak farklılıklar nedeniyle Gigabyte daha iyi geldi. Tabii kendi düşüncelerim bunlar. Linkler mevcut girip bakılabilir.
Ben hepsiburada da öyle yazdığı için söyledim.Demek ki güvenmemek lazımmış.Birdaha üreticinin sitelerinden bakıcağım.

Bios güncellemesi yapmadan kullanmak isterseniz en iyi ve ucuz B450M PRO M2 Max öneririm 3.nesil işlemcileri tak çalıştır yapabilirsin :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı