Bende stok soğutuculu 3600 var 80 derece üzerine nadir çıkıyor.
Ben O işlemciyi 1300'e bulmuştum.(Ryzen için konuşuyorum,fiyatı arttı tabii)Şahsen 3600 gibi bir işlemciyi 1800 TL'ye almam. Stok soğutucusu bile yetmiyor, 1500 TL gibi bir fiyata 10400F alınabilir.
Farcry 5 ultra : heloBende stok soğutuculu 3600 var 80 derece üzerine nadir çıkıyor.
Farcry 5'i en yüksek ayarlarda oynuyorum, anı şekilde diğer oyunları da bahsettiğiniz kadar çok ısınmıyor. Tabii diğer soğutmalara yönelinebilir.Farcry 5 ultra : helo
Bilmiyorum stok soğutucuyu kısa bir süre kullandığım için tam ölçememiş olabilirim. Ama 80-82 gördüm. Stok iyi değil yani ne olursa olsun değiştirilmeli.Farcry 5'i en yüksek ayarlarda oynuyorum, anı şekilde diğer oyunları da bahsettiğiniz kadar çok ısınmıyor. Tabii diğer soğutmalara yönelinebilir.
Tabii ki iyi değil ama sistemi yakacak kadar kötü de değil idare eder. İşlemci için yük altında 80 derece gayet normal.Bilmiyorum stok soğutucuyu kısa bir süre kullandığım için tam ölçememiş olabilirim. Ama 80-82 gördüm. Stok iyi değil yani ne olursa olsun değiştirilmeli.
Hocam şöyle ama; OC yapmayı bilmeyen de var mesela ben de. Uğraşmak istemeyen direkt X alır, normal ile aralarındaki fark 5-10 FPS zaten.X işlemcisine artı para vermek akıllıca bir hareket kesinlikle değildir. 3600 alınıp isteğe bağlı overclock yapılabilir.
Fiyat farkını vermeye değmez.Hocam şöyle ama; OC yapmayı bilmeyen de var mesela ben de. Uğraşmak istemeyen direkt X alır, normal ile aralarındaki fark 5-10 FPS zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.