Ryzen 5 3600 Görev Yöneticisinde 2.44 GHz Görünüyor

ozguvencc

Centipat
Öncelikle herkese merhabalar.
2. el 2019'un 7. ayında alınmış Ryzen 5 3600'u satın alacağım kutusu vs garantisi her şeyi var ama dün arkadaş video attı gözüme şöyle bir çarptı. Benden daha bilgili olan arkadaşların beni aydınlatmasını istedim, bugun alımı gerçekleştireceğim lütfen acil dönüş yaparsanız çok sevinirim.
İşlemci bilgisayar özelliklerinde 3600 3.6 GHz gözüküyor problem yok lakin görev yöneticisinde 2.44GHz gözüküyor, bu normal bir şey mi? Fotoğrafları şöyle birakacağım.

image1.png

12.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1586263729944.png

Temel hız yazan kısım olması gerekende değilse o zaman problem olabilir. Kullanımı sürekli en yüksekte olmaz. Denetim masası - güç seçeneklerinden maksimum performans seçersen boşta da kullanım artar.

Hocam işlemci slotunda pinlerin bazıları temas etmiyor olabilir kasayı yan yatırın sonra işlemciye çekiçle veya tokmakla vurun pinler tam otursun. Bu arada ciddiyim. Bu bilgilerin tamanını "Recep Baltaşın ekran kartları hakkındaki yorumu" adlı videodan öğrendim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı