Kapalı Ryzen 5 3600 + GTX 1650 Super ROG STRIX Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
@XPLSG @sens4k @6kaps9 @401146 @Elasmotherium

Evet gülücük atan arkadaşlar. Madem piyasa hakkında bu kadar bilgilisiniz, söyleyin bu sistemin değerini?

Ben burada 9000'e 1650 Super satmıyorum. 9000'e R5 3600+1650 Super hazır sistem satıyorum.
Derdiniz nedir anlamadım, şaka gibi bir fiyat girmiştiniz ona gülücük attım. Bu fiyata da satamazsınız bu sistemi. Kart hariç diğer sistemin değeri maksimum 3- 3.5. 7k'ya 2060 varken kimse 1650s'li kasaya bu paraları vermez. Deneyip görebilirsiniz, gereksiz atara gerek yok :) İlk kez alım satım yapmıyorum, piyasa hakkında yeterli seviyede bilgim var, belli ki bu şekilde düşünen tek kişi de değilim :)

Derdiniz nedir anlamadım, şaka gibi bir fiyat girmiştiniz ona gülücük attım. Bu fiyata da satamazsınız bu sistemi. Kart hariç diğer sistemin değeri maksimum 3- 3.5. 7k'ya 2060 varken kimse 1650s'li kasaya bu paraları vermez. Deneyip görebilirsiniz, gereksiz atara gerek yok :) İlk kez alım satım yapmıyorum, piyasa hakkında yeterli seviyede bilgim var, belli ki bu şekilde düşünen tek kişi de değilim :)
7000 Liraya mining ile tecavüz edilmemiş bir RTX 2060 ilanı gösterebilir misiniz bana. Hocam o fiyatlar eskide kaldı maalesef, şu an Sahibinden de dediğiniz fiyata benzer parçalara bulabilir miyiz emin değilim, illaki vardır didik didik aranırsa bulunur. Hazır sistemlerden bahsetmeye bile gerek yok.

11.250'ye koymuştun. Aklınca RTX 3050 veya ekleyip RX 6600, RTX 3060'lı bir sisteme geçecektin. Tek zeki sen değilsin ne güzel ki. Aklımız başımızda. 9.000 düşünülebilir fiyat. Tabii ki pazarlıkla. İyi satışlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı